reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja jem co popadnie, poki co zadnych wstretow czy wielkich zachianek ;-) poprostu non stop mi sie chce jesc a szczegolnie juz jak leze w lozku wieczorem i prawie codziennie musze sie zrywac i cos jesc ponownie ;) Juz 1 kg na plusie... ;)

reklama
A ja jem co popadnie, poki co zadnych wstretow czy wielkich zachianek ;-) poprostu non stop mi sie chce jesc a szczegolnie juz jak leze w lozku wieczorem i prawie codziennie musze sie zrywac i cos jesc ponownie ;) Juz 1 kg na plusie... ;)

Hehe to tak jak ja ;P po prostu co chwile tylko mi się jeść chce ;P ale zachcianki mam, zależy od dnia :p noo wieczory najgorsze są ;P ale taki chyba nasz urok, ja nawet nie chve myśleć czy przytyłam, wolałabym jeszcze nie, ale przez ten mój apetyt to napewno coś na plusie ;D

Kochane mamusie, miałam dużo do nadrobienia ;)
Po pierwsze macie piękne brzuszki, aż miło patrzeć. ;) fajnie tak pooglądać ;)
Powiem Wam że mój brzuch również jest twardy i wypukły już. A to dopiero 9 tydzień. Szczególnie, że nie należę do tych szczupłych ;P chodzić mogę tylko w leginsach bo normalne spodnie nie dopne, bo za bardzo ściskają :D
I powiem Wam że mam straszny apetyt. Sama nie wiem na ca raz na słodkie raz na kwaśne. A zazwyczaj to koło 22 zaczyna mi się chcieć jeść i już czasem nie wytrzymuje i gonie mojego po kanapkę np. ;P
Co do witaminek ja również femibion biorę ;)
To moja pierwsza ciąża i w końcu czuje ze będzie dobrze, po tych moich przeżyciach.
Wgl zaczyna mi się bardzo ekscytujący rok ;)
Dzidziuś. W maju ślub kościelny. Myślimy się też od razu po ślubie wprowadzić do naszego nowego domku, który jeszcze wykańczamy, mój zmienia pracę :)
Mam nadzieję że wszystko pójdzie w dobra stronę!! ;)

Ja mam wizytę w pt ;) taka kontrolna i recepty ;)
Powiedzcie mi czy któraś z Was bierze zastrzyki z clexany?
Tak ja biore zastrzyki do konca ciąży i w połogu.

Powiedz mi jak Twój brzuch.. Bo mój już boli. Nie wiesz czy można je brać również w tylek?
W poprzedniej ciąży nie miałam siniakow brałam clexane 0,6, teraz mam zamienik ktory kupuje ze wzgledu na cene 2-3 zl za 10 zastrzykow i jest troche inaczej czesto mnie piecze, robia sie since. Ja robiłam i robie tylko w brzuch, po bokach.

Jeśli chodzi o zastrzyki clexane to można robić w przedramienia, w uda tak powiedziała mi pielęgniarka. Ja robiłam je codziennie mojej babci przez 4 lata prawie. Tylko nie wiem jak jest z nimi w ciąży

Jeśli chodzi o zastrzyki clexane to można robić w przedramienia, w uda tak powiedziała mi pielęgniarka. Ja robiłam je codziennie mojej babci przez 4 lata prawie. Tylko nie wiem jak jest z nimi w ciąży

Oki dzięki za info. Będę się dowiadywać jeszcze może od lekarza czy w tylek mogę. Bo w ramię i ido to napewno będzie boleć... ;/

W poprzedniej ciąży nie miałam siniakow brałam clexane 0,6, teraz mam zamienik ktory kupuje ze wzgledu na cene 2-3 zl za 10 zastrzykow i jest troche inaczej czesto mnie piecze, robia sie since. Ja robiłam i robie tylko w brzuch, po bokach.

Również teraz stosuje zamiennik NIKUROFSAZYT- czy tak jakoś. Bo wlasniw Pani w aptece mi ostatnio poleciła bo mówi że to ro samo i taniej wychodzi..

Też mam since i piecze ale przy clexan miałam tak samo..

reklama
Również teraz stosuje zamiennik NIKUROFSAZYT- czy tak jakoś. Bo wlasniw Pani w aptece mi ostatnio poleciła bo mówi że to ro samo i taniej wychodzi..

Też mam since i piecze ale przy clexan miałam tak samo..
Ja mam Neoparin i czasem piecze strasznie, przy clexane nie przypominam sobie, ale w sumie to bylo 7 lat temu ;)

Do góry