G
gosc12
Gość
Łóżeczka nie mamy, to które ostatnio Wam pokazywałam już jest wyprzedane i go nie ma na Amazonie, jak dziś go szukaliśmy ale miejmy nadzieje, ze jeszcze się pojawi, jeśli nie to będziemy musieli szukać i innego... te kołderki już były w środę wysłane wieczorem, ale jeszcze nie przyszły do moich rodziców. Mam nadzieje, ze jutro będą. Ale i tak rodzice przywioza w połowie lipca Musimy zrobic porządek w tym pokoju, wynieść wszystkie meble i lozko do innego, a w tym innym mamy teraz tak zwana graciarnię, wiec najpierw musimy tam zrobic porządek, żeby moc tamte rzeczy wstawić. I ciagle za mało czasu... jak mój pracuje na popołudnie to nic nie można zrobic, bo z rana to za mało czasu. A jak rano to tez wiecznie coś do zrobienia, albo trawę wykosić, albo krzewy obciąć (to dosłownie co tydzień trzeba :/), czy zakupy jakies, lekarz i tak w koło... Mam nadzieje, ze może w tym tygodniu coś uda się zrobic. Ale we wtorek mamy lekarza i dentystę, w środę mój idzie na południe, bo na pogrzeb znajomego rodziny chce pójść. Zobaczymy... Mnostwo rzeczy do zrobienia a czasu brak
No tak, wszystko na raz niestety. Mam nadzieję , że zdążycie ze wszystkim :**