reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie tez coś dziwnie kuje, coś jakby kolka na dole brzucha albo z prawej, albo z lewej strony, ale to właśnie jak dużo chodziłam ostatnio się pojawiło... a z lewej strony coś w okolicach jajnika tam mnie czasem coś złapie 2-3 sekundy i puszcza, tez nie wiem co to może być, chyba ze to mała upodobała sobie to miejsce i cały czas tam kopie i to taki jakby przeszywający ból. We wtorek mam wizytę to muszę zapytać o to.
Mnie kuło w pochwie po prawej stronie od samego wejścia tak jakby do szyjki. Teraz jak leżę cały dzień jest ok. Jutro wzięłam wolne w pracy i jeszcze poleżę poobserwuję

reklama
A nie są to więzadła, które się rozciągają?[emoji4] Na ostatniej wizycie pytałam lekarza właśnie czy to nie jajniki...To jak pokazał mi, gdzie teraz są jajniki[emoji50][emoji50]byłam w szoku[emoji4]
Ale tak tylko z jednej strony? Sama nie wiem, może to jednak mała upatrzyła te miejsce i namiętnie tam mnie bombarduje :p zapytam we wtorek, ale tez spróbuje teraz trochę bardziej wyluzować i włączyć tryb odpoczynku ;)

reklama
Do góry