Mnie kuło w pochwie po prawej stronie od samego wejścia tak jakby do szyjki. Teraz jak leżę cały dzień jest ok. Jutro wzięłam wolne w pracy i jeszcze poleżę poobserwujęMnie tez coś dziwnie kuje, coś jakby kolka na dole brzucha albo z prawej, albo z lewej strony, ale to właśnie jak dużo chodziłam ostatnio się pojawiło... a z lewej strony coś w okolicach jajnika tam mnie czasem coś złapie 2-3 sekundy i puszcza, tez nie wiem co to może być, chyba ze to mała upodobała sobie to miejsce i cały czas tam kopie i to taki jakby przeszywający ból. We wtorek mam wizytę to muszę zapytać o to.
reklama
Mojej koleżance kazali się zgłosić 12dni po terminie. Poszła i na wieczór poród sam się zaczął.Podobno teraz czekają nawet do 2 tygodni, tak gdzieś czytałam
Lustysia
Fanka BB :)
Ale smakołyki [emoji7]
Sama jestem w szoku co do zdolności mojego męża Były megaJakie gofry[emoji7][emoji7][emoji7] pysznie wyglądają[emoji16][emoji16]
Lustysia
Może rzeczywiście zbyt duże obroty sobie wszystkie narzucamy, a teraz powinnismy więcej odpoczywaćMnie kuło w pochwie po prawej stronie od samego wejścia tak jakby do szyjki. Teraz jak leżę cały dzień jest ok. Jutro wzięłam wolne w pracy i jeszcze poleżę poobserwuję
Lustysia
Ale tak tylko z jednej strony? Sama nie wiem, może to jednak mała upatrzyła te miejsce i namiętnie tam mnie bombarduje zapytam we wtorek, ale tez spróbuje teraz trochę bardziej wyluzować i włączyć tryb odpoczynkuA nie są to więzadła, które się rozciągają?[emoji4] Na ostatniej wizycie pytałam lekarza właśnie czy to nie jajniki...To jak pokazał mi, gdzie teraz są jajniki[emoji50][emoji50]byłam w szoku[emoji4]
Kasiula8989
Cześć dziewczyny milego dnia dla wszystkich
Ja sie zbieram bo musze syna zawieść do przedszkola
Ja tez urodzilam 2 tygodnie po terminie, to jest ostateczny czas w jakim.trzeba urodzic.
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 niestety tak jest :/
Ja sie zbieram bo musze syna zawieść do przedszkola
Ja tez urodzilam 2 tygodnie po terminie, to jest ostateczny czas w jakim.trzeba urodzic.
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 niestety tak jest :/
E
Ewka34
Gość
Mi maz powiedzial ze mam wiecej lezec i odpoczywac i ze on zakupy bedzie robic po pracy ,nie chcemy zeby mala miala zalecone sterydy na plucka bo i tak lyka moja chemie,te tabsy na padaczke ktore biore codziennie..Może rzeczywiście zbyt duże obroty sobie wszystkie narzucamy, a teraz powinnismy więcej odpoczywać
Anulaa88
Tak, mnie z jednej strony tylko to boli[emoji4]Ale tak tylko z jednej strony? Sama nie wiem, może to jednak mała upatrzyła te miejsce i namiętnie tam mnie bombarduje [emoji14] zapytam we wtorek, ale tez spróbuje teraz trochę bardziej wyluzować i włączyć tryb odpoczynku
madziula92
Podobno teraz czekają nawet do 2 tygodni, tak gdzieś czytałam
znajomą tak przetrzymali, chyba z 10 dni po terminie i miała już zielone wody płodowe..
reklama
G
gosc12
Gość
Dwa tygodnie praktycznie równeKlaudia a jak długo brałaś luteinę do pierwszego zmniejszenia napięcia ? Mniej wiecej tak.