reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masz pełen produkt :*
Ja też chętna jestem jeśli to nie problem :)
Pierwsza próbka
Jestem chętna [emoji2]
Druga próbka
No to ja też jestem chętna[emoji4]
Trzecia próbka
Nie wiem czy ktoś się jeszcze zgłosił o testowanie, ale jak nie , to ja jestem chętna :p
Czwarta próbka :)

Napiszcie mi dziewczyny adresy na priv ;) końcem tygodnia myślę że będę miała paczkę to od razu wyśle Wam :)

Została jak coś jeszcze jedna próbka :)

reklama
Mnie ciekawi kiedy zaczne odstawiac luteine.. biore ja cala ciaze.. wizyta za dwa tyg.. lekarz mi tylko powiedzial ze w 31 tyg lepiej zebym nie urodzila ,ale narazie nie wypisze skierowania do szpitala na sterydy ,bo bez sensu.. i ze zobaczymy pozniej.. co do odpakowywania to tez mi sie wydaje ze juz od lipca sie zacznie ;) ja w polowie bede miec 37/38 tydz

To pewnie Ci ja zostawi już do lipca.
Byle dotrzymac do lipca i będzie dobrze :)
Trzymam za nas wszystkie kciuki :)

Czy ochraniacz modułowy też muszę prac ? Chyba powinnam , ale boje się czy nic się nie stanie z tymi poduszkami. Może w 30° nie powinno ?

Tak ? To nie miałam pojęcia.. no ale biorę jedną od poniedziałku i jest dobrze. Nawet na spacerach nie robi się twardy, rzadko kiedy boleśnie. Muszę go jutro spytać czy się szyjka się skróciła i czy dobre jest takie zmniejszenie dawki. Myślałam , że lepiej się nie faszerować. Nospy nie biorę od 10dni w ogóle

Klaudia a jak długo brałaś luteinę do pierwszego zmniejszenia napięcia ? Mniej wiecej tak.

Tak ? To nie miałam pojęcia.. no ale biorę jedną od poniedziałku i jest dobrze. Nawet na spacerach nie robi się twardy, rzadko kiedy boleśnie. Muszę go jutro spytać czy się szyjka się skróciła i czy dobre jest takie zmniejszenie dawki. Myślałam , że lepiej się nie faszerować. Nospy nie biorę od 10dni w ogóle
Luteina to tylko progesteron[emoji4] ja odstawiłam ją po 2 miesiącach brania[emoji4] i bałam się cholernie, że bez niej tylko będzie gorzej... Ale na szczęście łożysko ogarnęło się[emoji16]

reklama
Dziękuje :**
A macie już kupione ? Pościel i cała resztę ? Czy czekacie na uporządkowanie pokoiku i dopiero będziecie kupować, ustawiać ?:)
Łóżeczka nie mamy, to które ostatnio Wam pokazywałam już jest wyprzedane i go nie ma na Amazonie, jak dziś go szukaliśmy :( ale miejmy nadzieje, ze jeszcze się pojawi, jeśli nie to będziemy musieli szukać i innego... te kołderki już były w środę wysłane wieczorem, ale jeszcze nie przyszły do moich rodziców. Mam nadzieje, ze jutro będą. Ale i tak rodzice przywioza w połowie lipca :p Musimy zrobic porządek w tym pokoju, wynieść wszystkie meble i lozko do innego, a w tym innym mamy teraz tak zwana graciarnię, wiec najpierw musimy tam zrobic porządek, żeby moc tamte rzeczy wstawić. I ciagle za mało czasu... jak mój pracuje na popołudnie to nic nie można zrobic, bo z rana to za mało czasu. A jak rano to tez wiecznie coś do zrobienia, albo trawę wykosić, albo krzewy obciąć (to dosłownie co tydzień trzeba :/), czy zakupy jakies, lekarz i tak w koło... Mam nadzieje, ze może w tym tygodniu coś uda się zrobic. Ale we wtorek mamy lekarza i dentystę, w środę mój idzie na południe, bo na pogrzeb znajomego rodziny chce pójść. Zobaczymy... Mnostwo rzeczy do zrobienia a czasu brak :p

Do góry