reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My dziś sprzątamy w szafach, przekładamy ciuchy do nowej itd. niedługo ruszę do biedry po płyn do prania i zaczynam od kołderek, poscieli, kocy. Jest tak gorąco w kuj-pom że ledwo żyjemy. :) Miłej niedzieli wam życzę.

Nie mogę uwierzyć że już niedługo życie nam się zmieni o 180 stopni :)

My dziś sprzątamy w szafach, przekładamy ciuchy do nowej itd. niedługo ruszę do biedry po płyn do prania i zaczynam od kołderek, poscieli, kocy. Jest tak gorąco w kuj-pom że ledwo żyjemy. :) Miłej niedzieli wam życzę.

Nie mogę uwierzyć że już niedługo życie nam się zmieni o 180 stopni :)
Mnie to czeka dopiero :) już bym chciała się za to zabrać ale nie mam jeszcze komody :)

Właśnie zobaczyłam w aplikacji że 25 lipca moja ciąża będzie donoszona i mogę już spokojnie rodzić:) oby się udało do tego czasu, narazie nic nie wskazuje żeby było coś nie tak. Zresztą do 15 lipca jesteśmy daleko od domu więc lepiej żeby się nic nie podziało:)

U nas dzisiaj fajna pogoda bo 24 stopnie i tak niezbyt słonecznie więc przyjemnie także dzisiaj leniuchujemy. Jutro o 8 USG prenatalne, już się doczekać nie mogę:) a później może zacznę pranie robić tylko muszę płyn kupić wracając do domu.

Ulotki też czytam od góry do dołu ale tam info o palcu nie było ;)
Tutaj w ulotce co znalazłam online pisze że zaleca się aplikacje palcem :)
Chyba że masz jakąś inną ulotkę :p
Screenshot_2018-06-03-16-18-38-105_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-03-16-18-38-105_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-06-03-16-18-38-105_com.android.chrome.jpg
    102 KB · Wyświetleń: 418
reklama
Bylismy nad jeziorkiem.. jednak nie moge dlugo juz chodzic.. :( meczylam sie okrutnie :( co chwile stawalismy bo nogi mnie bolaly i kregoslup,a pozniej brzuch.. no i zjadlam hamburgera a pozniej dojadlam corki spagetti [emoji14] teraz leze.. jesli juz nad jezioro to tylko aby polezec na kocu ;)
Eh..teraz to juz tak będziemy sie czuły..Ja byłam z mężem na kabarecie to nie mogłam juz wytrzymać godziny na słońcu, kręgosłup bolał :)

Do góry