E
Ewka34
Gość
ZarabiaszczeProsze bardzo oryginalne nakrycie glowy na festyn zrobione haha z tego co bylo w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZarabiaszczeProsze bardzo oryginalne nakrycie glowy na festyn zrobione haha z tego co bylo w domu
To nie wiem. Może już nie było jak ja byłam, bo nasza biedronka jest mała i jest mało artykułów pojadę do większej może dzisiajW każdej Biedronce jest. W ulotce było
Dzieki heheZdolniacha[emoji16]
My mamy wielką wannę, a poza tym nie chcę narażać kręgosłupa mamy już stelaż, tylko wanienkę trzeba dokupićMy wanienki nie mamy. Dla mnie rzecz zbędna. Syna kąpałam w wannie, a teraz mamy prysznic z głębokim brodzikiem to już wogole jak wanienka [emoji23]
To odpoczywaj!Palcem jest bezpieczniej.. Ja tych twardnien wczoraj mialam grubo ponad 10 moze za duzo robilam w domu.. a lekarz mi mowil ze mam odpoczywac
Fajne jakaś ty kreatywnaProsze bardzo oryginalne nakrycie glowy na festyn zrobione haha z tego co bylo w domu
Ja od 3 dni marze o McDonald's dzisiaj już chyba nie odpuszczę [emoji23]Mój nie zrobi [emoji23] musiałabym sama a mi się nie chce [emoji23]
Jak jutro będzie mi się chciało to pojadę do McDonald's [emoji23][emoji23]
Dokładnie tak, ja w wieku lat 16 musiałam już sama sobie gotować i sprzątać, prać i w ogóle wszytko, bo tak na prawdę mieszkałam już sama, z 14 letnim bratem na karku, a mamusia w Niemcowni siedziała. Potem się dziwi, że Kubę wychowuję tak, że wszystko sam potrafi zrobić, że wymagam od 5 latka samodzielnego ubierania się i tak dalej.Ja mam właśnie wrażenie że jeżeli " dziecko " ma tyle lat i nie umie nic takiego zrobić to wina mamy która rozpieszcza i wszystko podaje pod nos.. pamiętam właśnie jak miałam 16 lat to już coś potrafiłam ugotować a nie wiem ile miałam lat jak mama stawiała warunek że albo gotuje , albo sprzątam dom oczywiście nie było to codziennie wtedy na nią klnelam bo wolałam iść się spotkać z koleżanką ale teraz jej za to dziękuje i mąż moj też
Ja mam termin 4 dni po Tobie chyba, więc prawie tak samo cieszy mnie to że już 80%Już 80% ciąży za mną według terminu z omZobacz załącznik 863350