reklama
E
Ewka34
Gość
U mnie tez grzmialo i padalo i znow jest garówa..Dzień dobry u mnie nad ranem grzmiało i padało, więc trochę się ochłodziło mam nadzieję, że dziś właśnie będzie tak chłodno.. zrobiłyście mi smaka na hamburgera mniam mniam @miloscwczasachpopkultury ślicznie wyglądasz, miłej imprezki @Karokao trzymaj się, odpoczywaj, na pewno szybko wyjdziecie
Dzień dobry.
U nas dalej upał. Mąż dzis w pracy do 14ej, ja z dziećmi dopiero się zwlekliśmy z lóżka. Oj nie wiem jak ja się przestawię na nocne wstawanie i wczesne podubdki malej hehe.
Mieliśmy jechać nad jezioro jak mąż wróci z pracy ale nie pojedziemy. Po wczorajszej akcji z bólem brzucha nigdzie się nie ruszam. Dzis małą mniej czuję i tak sobie myślę, że wczoraj się przekręciła jakoś inaczej bo prócz tego ze brzuch bolał to się mocno wypychała.
U nas dalej upał. Mąż dzis w pracy do 14ej, ja z dziećmi dopiero się zwlekliśmy z lóżka. Oj nie wiem jak ja się przestawię na nocne wstawanie i wczesne podubdki malej hehe.
Mieliśmy jechać nad jezioro jak mąż wróci z pracy ale nie pojedziemy. Po wczorajszej akcji z bólem brzucha nigdzie się nie ruszam. Dzis małą mniej czuję i tak sobie myślę, że wczoraj się przekręciła jakoś inaczej bo prócz tego ze brzuch bolał to się mocno wypychała.
G
gosc12
Gość
Dzieki mowie sobie ze po co takie duze swiatlo palic nad soba gdy bede karmic,jeszcze mala sie przestraszy hyhy ,a to tez daje jakies tam swiatlo Takie male? To jaka masz szerokosc miedzy szczeblami? Ja mam je troszke na wcisk
Mniej miejsca u mnie między szczebelkami niż i Ciebie ale już mam na oku lampkę jednorożca i zamówię , będzie stał na komodzie
Mam nadzieję, że wszystko dobrze :*Hej dziewczyny, od wczoraj pobolewal mnie brzuch i dzisiaj pojechałam na IP. Zostawili mnie, podali kroplówkę i leżę. Przynajmniej do poniedziałku muszę tu być:/
Trzymaj się i daj znać co u Ciebie
Biedna malutkaJa dziś mam zły dzień upał mnie wykańcza mój chciał pojąć po coś tam do ojca (mieszkamy 300m od siebie)więc poszliśmy z córką z nim szła wesoła uchachana weszła 1 za 5 min wchodzę a ta stoi i patrzy się na salon że łzami w oczach pytam co się stało a ta nic wzięłam przytuliłam i czekam co będzie dalej.tam już był wnuczek ukochany 4 latek i corunia wiecznie będąca u rodziców i tak się po tym salonie rozglądam mały gada ze nie pozwolił córce wejść bo on pole na dywanie uprawia ale sobie myślę to nie przez to mała ma taki humor w końcu moja po cichu na ucho mówi do mnie "mamus on ma kolejne 2 "dzampersy"z intermarche a babcia obiecała że jak zrobi zakupy to teraz mi da bo on już dostał i znowu jemu dala" kurde było mi dziwnie bo córka jest strasznie wrażliwa a fakt babka jej to w tygodniu obiecała bo wcześniej małemu dała a dziś znowu on dostał niby głupie ale dla dzieciaka masakra jak babcia tak mogła nie odezwała się do niej młoda ani słowem tylko powiedziała że chce iść do domu wychodząc zapytała małego a od kogo dostałeś dzampersy ??a on mina i .....nie wiem kto mi dał już go moja ukochana teściowa nauczyła jak kłamać żeby inni nie dowiedzieli się co odniesieniu dostał. Ja pierdziele co za babsztyl okropny myśli że moje dziecko jest takie głupie i nie wie ze była w mieście na zakupach brak słów.Mam nadzieję że kiedyś córka sama zrozumie ze babcia cudowna nie jest i mają głęboko gdzieś (tak jest od samego początku)szkoda mi dzieciaka że ma taką babkę bo moja nigdy nikogo nie wyróżniala i jak dawała to po rowno i nigdy niczego nam nie zalowala.Musiałam się wygadac sorki
Wytłumacz jej ,że babcia już taka jest i , że to ubranko ty jej kupisz jeszcze ładniejsze a twój by mógł z mamą porozmawiać na temat takiego nie fair zachowania w stosunku do małego dziecka :/
Jak dzisiaj te twoje bóle ?Pro biotyczną miało być eh ten słownik
Nic mnie dziś nie boli, nie kluje. Nie wiem co to było wczoraj.Mniej miejsca u mnie między szczebelkami niż i Ciebie ale już mam na oku lampkę jednorożca i zamówię , będzie stał na komodzie
Mam nadzieję, że wszystko dobrze :*
Trzymaj się i daj znać co u Ciebie
Biedna malutka
Wytłumacz jej ,że babcia już taka jest i , że to ubranko ty jej kupisz jeszcze ładniejsze a twój by mógł z mamą porozmawiać na temat takiego nie fair zachowania w stosunku do małego dziecka :/
Jak dzisiaj te twoje bóle ?
E
Ewka34
Gość
To dobrze... Mnie tez dzis nic nie boli.. :/ chociaz i tak bede uwazac na siebieNic mnie dziś nie boli, nie kluje. Nie wiem co to było wczoraj.
madziula92
Fanka BB :)
To dobrze... Mnie tez dzis nic nie boli.. :/ chociaz i tak bede uwazac na siebie
Ja za to w nocy źle się czułam, tak mnie kręgosłup bolał i do tego nogi miałam takie ciężkie obolałe, nie wiem czy to na zmianę pogody ;/
E
Ewka34
Gość
To nie ubranko ,a zabawka z intermarche ktora dostaje sie za zakupyBiedna malutka
Wytłumacz jej ,że babcia już taka jest i , że to ubranko ty jej kupisz jeszcze ładniejsze a twój by mógł z mamą porozmawiać na temat takiego nie fair zachowania w stosunku do małego dziecka :// [\QUOTE]
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
reklama
E
Ewka34
Gość
Moze na zmiane pogody.. ja dzis wyjatkowo dobrze spalam.. choc mala szaleje ostatnio coraz bardziejJa za to w nocy źle się czułam, tak mnie kręgosłup bolał i do tego nogi miałam takie ciężkie obolałe, nie wiem czy to na zmianę pogody ;/