reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeden Dzien mnie nie było, a tu 250 nowych wiadomosci, ciężko mi za Wami nadążyć :p u mnie ten długi weekend mega intensywnie z przyjaciolka i nie mam czasu tu do Was zaglądać, jedynie z rana zerknę i na wieczór już będąc w lozku (tak jak teraz). Jutro a w zasadzie dziś znow ruszamy w miasto :D po tym weekendzie będę chyba tydzień dochodziła do siebie i odpoczywała, bo teraz nie mamy czasu na odpoczynek. Dziś miał być luźniejszy Dzien, a wyszło jak zwykle :p praktycznie cały Dzien poza domem. Jeden plus jest taki, ze w końcu nie ma tych upalow i nawet było dość chłodno, koło 20 stopni, do tego przez większość dnia padał deszcz, a jutro ma być to samo :) Życzę Wam miłego weekendu :) Buziaki ;*

reklama
Kolejne zdjęcia dostałam [emoji7]
I jeszcze czekam na następne [emoji23]
Cieszę się, że tak wyszło, bo nawet bym nie wiedziała co tracę.
Majeczce i Alusiowi też na pewno zrobię wspólną sesje [emoji7] bo to cudna pamiątka.
received_10216740240043023.jpeg
received_10216741376351430.jpeg

Załączniki

• received_10216740240043023.jpeg
    received_10216740240043023.jpeg
    94,6 KB · Wyświetleń: 544
  • received_10216741376351430.jpeg
    received_10216741376351430.jpeg
    65,3 KB · Wyświetleń: 545
To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrze
Mój tez mi ciągle mówi , że mu się moje podobają , lubi je i nie chciał by zebym miała wielkie i później obwisłe :huh: a ja tam bym chciała C :D
Nie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]

A tak, standardowo coś do kuchni jeszcze zakupiłam [emoji16] ten dział lubię tam najbardziej[emoji4]
Jakie kupiłaś pudełko na pranie ? Ja też wczoraj kupiłam takie materiałowe w pepco i do kompletu dwa małe na kosmetyki :)

Mój tez mi ciągle mówi , że mu się moje podobają , lubi je i nie chciał by zebym miała wielkie i później obwisłe :huh: a ja tam bym chciała C :D

Jakie kupiłaś pudełko na pranie ? Ja też wczoraj kupiłam takie materiałowe w pepco i do kompletu dwa małe na kosmetyki :)

Ja miałam zawsze rozmiar B, a teraz mi poszedł rozmiar do góry i mam C :D ale chyba wolałabym swoje B :D

Ale dla synka czy ogólnie do domu? :D
Dla dziecka[emoji16]
Jak to niewiele do szczęścia potrzeba jak wcześniej trzeba było leżeć w domu [emoji23]
Żebyś wiedziała[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Kolejne zdjęcia dostałam [emoji7]
I jeszcze czekam na następne [emoji23]
Cieszę się, że tak wyszło, bo nawet bym nie wiedziała co tracę.
Majeczce i Alusiowi też na pewno zrobię wspólną sesje [emoji7] bo to cudna pamiątka.Zobacz załącznik 862960Zobacz załącznik 862961
Ale cudne[emoji7][emoji7][emoji7]

Już pokazuje[emoji4]on jest taki składany i nie za duży[emoji16]
Screenshot_20180602-092310.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180602-092310.jpg
    Screenshot_20180602-092310.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 424
Ja dziś wstałam ciesząc się że chłodno na dworze a tu po 2 godzinach znowu duszno i głowa mnie znowu zaczęła boleć a w pizdziet z taką aura wczoraj popołudniu jak się ochlodzilo do 23 °to normalnie odzylam a dziś powtórka z rozrywki
Ja już ciasto pięke moim domownikom na sobotni podwieczorek zobaczymy co wyjdzie bo przepis z netu już nie raz się przejechalam ale lubię eksperymenty i nie lubię piec w koło tego samego .Teraz leżę i odpoczywam bo przez tą dietę muszę rano wstawać i po xniadaniu godz coś robić żeby cukier nie skakał to później leżę i się byczej aż do momentu przygotowywania obiadu bo po nim znowu godz ruchu heh .....

Dziś moja córcia w brzuchu takie daje mi kopniaki pod zebra i w koło pępka że aż mnie boli wszystko nie wiem czy chce się obrócić czy co ale dziś chyba nóżke widziałam wystawala ponad brzuch dość mocno a może rączkę ale daje dziś czadu nie cały czas oczywiście tylko ma takie momenty cudne a zarazem bolące uczucie jak dotknelam rączki czy nóżki tak delikatnie to pomalutku chowala a jak corcia dotknęła to przestała się ruszać ale starsza tak zaczęła się śmiać głośno że zapewne maleństwo się wystraszylo heh....

Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)

reklama
Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)

Hehe właśnie też się zastanawiam dlaczego tak nikt się nie odzywa :D :D upały chyba tak dają w kość..i nie ma siły na nic :p ja właśnie sprzątam, później do rodziców pojadę, bo mają przyjechać bliźniaki od siostry, a wieczorem może przejadę się do pepco i rossmanna :D

Do góry