reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tyle , że ja zawsze miałam małe i myślałam , że w ciąży podrosną :/ a tu nic.. a jak jeszcze się zmniejsza po karmieniu to masakra :o
To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrze

To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrze
Nie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]
A co kupiłaś? :)
Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]

A tak, standardowo coś do kuchni jeszcze zakupiłam [emoji16] ten dział lubię tam najbardziej[emoji4]

Nie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]

A tak, standardowo coś do kuchni jeszcze zakupiłam [emoji16] ten dział lubię tam najbardziej[emoji4]
Nie wiem co by musialo byc w tej ikei, zebym zmusila sie tam jechac :D w tygodniu by mi sie nie chcialo a na weekend tłumy straszne... tez wyposazenie w kuchni mam z ikei, stolik i lampę ale to wszystko za jednym zamachem kupione :)

Nie wiem co by musialo byc w tej ikei, zebym zmusila sie tam jechac :D w tygodniu by mi sie nie chcialo a na weekend tłumy straszne... tez wyposazenie w kuchni mam z ikei, stolik i lampę ale to wszystko za jednym zamachem kupione :)
A powiem ci, że dzisiaj było mega przyjemnie[emoji23] pojechaliśmy o 20, ludzi brak, chłodno [emoji16] nie trzeba było się przeciskać[emoji16] W weekend nie jeżdżę, bo tam jest strasznie[emoji23]

U nas dzisiaj była teściowa i babcia mojego męża i nasz synek dostał pierwsze prezenty na dzień dziecka :D 2 kocyki, pościel, prześcieradło, ręczniczek z kapturkiem, pieluchę i 2 komplety ciuszków :) wszystko nam się podoba, oprócz tego zestawu ciuszków wełnianego [emoji23] ale to wybierała 80letnia kobieta, więc zdaję sobie sprawę, że ma inny gust :D

20180601_232649.jpg

Załączniki

• 20180601_232649.jpg
    20180601_232649.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 403
U nas dzisiaj była teściowa i babcia mojego męża i nasz synek dostał pierwsze prezenty na dzień dziecka :D 2 kocyki, pościel, prześcieradło, ręczniczek z kapturkiem, pieluchę i 2 komplety ciuszków :) wszystko nam się podoba, oprócz tego zestawu ciuszków wełnianego [emoji23] ale to wybierała 80letnia kobieta, więc zdaję sobie sprawę, że ma inny gust :D

Zobacz załącznik 862954
No i ładnie[emoji16]

A powiem ci, że dzisiaj było mega przyjemnie[emoji23] pojechaliśmy o 20, ludzi brak, chłodno [emoji16] nie trzeba było się przeciskać[emoji16] W weekend nie jeżdżę, bo tam jest strasznie[emoji23]
Ciekawe jak we Wroclawiu w tygodniu wyglada ikea. Bylam w weekendy i skutecznie mnie to zniechecilo :) podazalam tylko za strzaleczkami, zeby jak najszybciej sie wydostac :D

reklama
Do góry