madziula92
Fanka BB :)
Strasznie szybko.. glupie wejscie po schodach na pietro i mam zadyszke..
eh..a co dopiero będzie później..wolę nie myśleć..;/ oby tylko takich upałów nie było dużo przez lato..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie szybko.. glupie wejscie po schodach na pietro i mam zadyszke..
To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrzeTyle , że ja zawsze miałam małe i myślałam , że w ciąży podrosną :/ a tu nic.. a jak jeszcze się zmniejsza po karmieniu to masakra
A co kupiłaś?A ja wróciłam z Ikei i z mojej całej listy kupiliśmy tylko parę rzeczy[emoji848] Po oglądnięciu na żywo, stwierdziłam że połowa to badziew i się nie przyda[emoji16]
Nie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]To ja tak samo na początku tej ciąży troszkę podrosly a jak przeszłam na dietę cukrzycowa to jakby się xmniejszyly masakra jakaś ale mogę pocieszyć tym że po 2 ciazach są jędrne (choć nie za duże A-może małe B)bez rozstępów i mój zawsze mówi że mam piersi jak nastolatka takie stojące jak jemu się podobają to mnie też a co tam.Więc cieszmy się tym co mamy bo takie ładne B bym chciała może małe C ale większych nie bo dźwigać ciężar to też nie jest dobrze a najbardziej kręgosłup dostaje w du.....tak to z nimi jest ze i tak źle i tak nie dobrze
Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]A co kupiłaś?
Nie wiem co by musialo byc w tej ikei, zebym zmusila sie tam jechac w tygodniu by mi sie nie chcialo a na weekend tłumy straszne... tez wyposazenie w kuchni mam z ikei, stolik i lampę ale to wszystko za jednym zamachem kupioneNie ma co narzekać[emoji4] jak ktoś ma małe, to chce większe[emoji4] Ja już od dłuższego czasu mam C i wolałabym mieć mniejsze[emoji23][emoji23][emoji16]Kupiliśmy komodę[emoji4] i pudełka do komody, ale nie wiem czy będę je tam pakować[emoji4]no zobaczymy[emoji4] Kupiłam jeszcze taki kosz na brudne ciuszki, będę mieć go obok komody[emoji4] i w sumie tyle dla dziecka[emoji4]aa nie, jeszcze prześcieradła do łóżeczka[emoji4] Lampki oglądałam, ale jeszcze muszę się zastanowić i zobaczyć u koleżanki ile światła daje w nocy[emoji4]
A tak, standardowo coś do kuchni jeszcze zakupiłam [emoji16] ten dział lubię tam najbardziej[emoji4]
A powiem ci, że dzisiaj było mega przyjemnie[emoji23] pojechaliśmy o 20, ludzi brak, chłodno [emoji16] nie trzeba było się przeciskać[emoji16] W weekend nie jeżdżę, bo tam jest strasznie[emoji23]Nie wiem co by musialo byc w tej ikei, zebym zmusila sie tam jechac w tygodniu by mi sie nie chcialo a na weekend tłumy straszne... tez wyposazenie w kuchni mam z ikei, stolik i lampę ale to wszystko za jednym zamachem kupione
No i ładnie[emoji16]U nas dzisiaj była teściowa i babcia mojego męża i nasz synek dostał pierwsze prezenty na dzień dziecka 2 kocyki, pościel, prześcieradło, ręczniczek z kapturkiem, pieluchę i 2 komplety ciuszków wszystko nam się podoba, oprócz tego zestawu ciuszków wełnianego [emoji23] ale to wybierała 80letnia kobieta, więc zdaję sobie sprawę, że ma inny gust
Zobacz załącznik 862954
Ciekawe jak we Wroclawiu w tygodniu wyglada ikea. Bylam w weekendy i skutecznie mnie to zniechecilo podazalam tylko za strzaleczkami, zeby jak najszybciej sie wydostacA powiem ci, że dzisiaj było mega przyjemnie[emoji23] pojechaliśmy o 20, ludzi brak, chłodno [emoji16] nie trzeba było się przeciskać[emoji16] W weekend nie jeżdżę, bo tam jest strasznie[emoji23]
Jak u prawdziwej królewnySkończone [emoji173]️Zobacz załącznik 862798
Jeszcze jak u nas w mieszkaniu będą różowe jasne ściany , to tak ślicznie się będzie łóżeczko odbijało [emoji173]️[emoji173]️