reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)
My byliśmy w Warzywniaku na osiedlu rano, a że było jeszcze przyjemnie to po drodze wzięłam małego na plac zabaw.
Zjedliśmy drugie śniadanie i teraz mały puzzle układa, a ja leżę brzuchem do góry i M jak miłość oglądam [emoji23]
Potem też nas może nie być, mąż z moją mamą w Leżajsku kosza znów te nieszczęsne 17arow, a u nas na osiedlu Dzień Dziecka, jakieś dmuchance, wata cukrowa to wezmę małego.
Póki pogada ani za gorąco ani nie leje trzeba korzystać :D
PicsArt_06-02-11.05.41.jpg
IMG_20180602_095148.jpg
IMG_20180602_105102_1.jpg

Załączniki

• PicsArt_06-02-11.05.41.jpg
    PicsArt_06-02-11.05.41.jpg
    115 KB · Wyświetleń: 404
  • IMG_20180602_095148.jpg
    IMG_20180602_095148.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 402
  • IMG_20180602_105102_1.jpg
    IMG_20180602_105102_1.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 394
reklama
Co tu dzisiaj tak spokojnie? :) jakie plany na dzis? Ja na razie chillout, później zrobię obiad jak mąż wróci z pracy, a wieczorem może jakieś "piwko" ze znajomymi :)
Ja mam męża dzisiaj w domu więc próbuje coś upichcić . A w wolnej chwili podglądam na wspólnej :D
Tylko się nie upij tym piwkiem [emoji482][emoji482][emoji482]

Ja wstałam o 9:30, wyszłam z pieskiem, wzięłam prysznic, pozmywałam naczynia, zrobiłam śniadanko sobie, pozamiatałam mieszkanie i poscieralam kurze, bo od naszego pieska tak leci siersc i futro, że szok. Jak będzie miała to codziennie będę zamiatać.

A ja dziś do 23 sama, bo mój Bartek pojechał o 5 rano pociągiem do Wrocławia na zajęcia, wraca wieczorem. Ja dziś relaks z tv, książka i może założę sobie konto na netflixie, bo podobno na pierwszy miesiąc jest za darmo.

Wieczorem umyć włosy, ogolić nogi, bo jutro jedziemy na cały dzień na komunie to trzeba się odstrzelić :)

Ja wstałam o 9:30, wyszłam z pieskiem, wzięłam prysznic, pozmywałam naczynia, zrobiłam śniadanko sobie, pozamiatałam mieszkanie i poscieralam kurze, bo od naszego pieska tak leci siersc i futro, że szok. Jak będzie miała to codziennie będę zamiatać.

A ja dziś do 23 sama, bo mój Bartek pojechał o 5 rano pociągiem do Wrocławia na zajęcia, wraca wieczorem. Ja dziś relaks z tv, książka i może założę sobie konto na netflixie, bo podobno na pierwszy miesiąc jest za darmo.

Wieczorem umyć włosy, ogolić nogi, bo jutro jedziemy na cały dzień na komunie to trzeba się odstrzelić :)

Netflix i HBO też można przez miesiąc za darmo:) ja już na netflixie wszystko wyglądałam na HBO też:) teraz polskie seriale na TVN player męczę.

Ja dzisiaj od rana ogarnęłam trochę zrobiłam porządek w szafie i dzisiaj się wybieramy na strych przeglądać ciuszki, wyciągnąć pościele żebym mogła coś zacząć działać powoli.

Ja byłam po truskawki...i zeszło mi chyba z godzinę, bo tak duszno jest[emoji50][emoji20] teraz leżę[emoji4] mąż ogarnia dom, potem obiad i idziemy spotkać się w końcu ze znajomymi, bo dawno się całą ekipą nie widzieliśmy[emoji16]

reklama
Do góry