reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cudownie ❤️ aż żałuję , że ja zrezygnowałam ze zdjęć :(

Haha. Pościeli może nie ale kocyków powinno starczyć :D

Ja prałam wszystko w mleczku do bieli

Wracaj bidulko do zdrowia ;-*

A ja już się głupia robię jak bliżej do porodu, więc spytam. Kobiety krzyczą bo boli jak już się prze żeby dziecko wyszło czy wcześniej jak są skurcze i rozwarcie się robi ?
Moja bratowa gryzla sobie rękę.. trochę głupie ale pomogło heh
Krzyczą jak prą.. ale to nie ma sensu bo duzo sily ucieka i szybko sie mecza ;) ja jak parlam to kopalam ;) tzn szukalam czegos o co moglabym sie zaprzec nogami i kopnelam pielegniarke hyhy :p

U sąsiada mały ma się urodzić w czerwcu więc te czapeczki pasowało dać teraz żeby się przydały..przynajmniej mam więcej miejsca w szafce :D
Ja czapeczki mam sztuk 4 może jeszcze że 2 większe wyciągnę że strychu i to by było na tyle. Jak będzie tak gorąco to przecież czapeczka się przyda tylko po kąpieli więc nawet i 2 by starczyły.
Jak się okaże że czegokolwiek brakuje to zamówię i już. Jakoś wolę tak niz mieć za dużo.

Dzisiaj ogarnęłam to co mi oddała szwagierka i jutro ściągniemy że strychu pudła to dobiorę co mi trzeba. I będę wiedziała co ewentualnie dokupić. Zdecydowałam że wyciągnę rozmiary do 68 żeby co chwila nie latać na strych.
No i popiore i poprasuje. Zostaną mi kosmetyki ale to stacjonarnie chce podejść no i w połowie lipca fotelik, łóżeczko k materac.
Stwierdzam że bardzo minimalistycznie podchodze do tematu:) ale mamy 40 metrów na 4 osoby więc nie chce zagracać.

Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala ;) i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :
IMAG5481_1.jpg

Załączniki

• IMAG5481_1.jpg
    IMAG5481_1.jpg
    783 KB · Wyświetleń: 350
reklama
Witam sierpniowe mamusie :)
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udało :) Mam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród :)
Zdrówka drogie Panie i szczęśliwych rozwiązań :)
Czesc , gratulacje , super , ze sie udało !

Do góry