reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_1527867657.645550.jpg
IMG_1527867662.966962.jpg

Załączniki

• IMG_1527867657.645550.jpg
    IMG_1527867657.645550.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 398
  • IMG_1527867662.966962.jpg
    IMG_1527867662.966962.jpg
    137,1 KB · Wyświetleń: 395
Właśnie chłopak ma i zaraz sprawdzi, bo już łącznie od momentu wpłaty mija dziś 2 tydzień, a dalej czekamy..
I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]
Dziękuje :)
Kurcze ja to już nie wiem jaki rozmiar zamówić... Noszę 38/85B
Ale jak przymierzam 75B to jest za mały, nie wiem jak by było z 75C.. a wydaje mi się , że miseczka B mi spłaszcza biust i tylko obwód jest okej.. jeden mam do karmienia 80B bo jest bez push upu , a takie zwykle nosze. i jest w sam raz. Drugi mam miękki 75B i też jest okej...
Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]
Połowę na pewno odrzucę :) ale będzie w czym przebierać :D te opaski pin up jeszcze bym dokupiła bo mi się bardzo podobają :)
oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]

reklama
Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala ;) i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Piękna sukienka! Młoda ma dobry gust ! :d
Moje całą ciążę nie rosną :(
Kochana mi w pierwszej ciąży urosły przez pierwsze trzy miesiące ciąży o trzy rozmiary.
W tej dopiero teraz tak na prawdę zaczęły ostatnio jak siara zaczęła się pokazywać. I nawet nie tyle co urosły bo po ciąży z synem mam flaki pocięte przez rozstępy co po prostu się zrobiły pełniejsze i przez to wydają się że są większe.

Do góry