reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale dzisiaj gorąco .. a ja pojechalam na zakupy ale jak weszlam do sklepu to odechciało mi się wszystkiego duzo ludzi kolejki i do tego skwar .. dokupiłam tylko 2 body na 56 do szpitala, czapeczkę i żel do mycia , mialam jeszcze kupić prześcieradła ale już nie chciało się chodzić po wielkim dziecinnym sklepie , zamówie na allegro i pewnie będzie taniej i nie będę musiała wychodzić nigdzie z domu , dziękuję już za zakupy w upalny dzień , nigdy więcej:D Zobacz załącznik 862666 Zobacz załącznik 862667Zobacz załącznik 862668
Śliczne te body[emoji16][emoji16]

reklama
Ale dzisiaj gorąco .. a ja pojechalam na zakupy ale jak weszlam do sklepu to odechciało mi się wszystkiego duzo ludzi kolejki i do tego skwar .. dokupiłam tylko 2 body na 56 do szpitala, czapeczkę i żel do mycia , mialam jeszcze kupić prześcieradła ale już nie chciało się chodzić po wielkim dziecinnym sklepie , zamówie na allegro i pewnie będzie taniej i nie będę musiała wychodzić nigdzie z domu , dziękuję już za zakupy w upalny dzień , nigdy więcej:D Zobacz załącznik 862666 Zobacz załącznik 862667Zobacz załącznik 862668

No to zakupy udane widzę :) jasne, ja na Allegro zamawiam od jednego sprzedawcy prześcieradło do łóżeczka i gondoli i płace raz za wysyłkę. Tutaj masz link :)
Link do: PRZEŚCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 120x60 cm DO ŁÓŻECZKA

Już ja tą małą diablice tak w 38/39 tyg wygonie jak z Bartkiem się poprzytulamy hahah to wtedy będzie musiała

Aż mi się przypomniała wczorajszA sytuacja hahaha
Lezymy z K już wieczorem po przytulankach właśnie i rozmawiamy sobie. I mówi , że się trochę przeraził bo juz nie jest tam tak ciasno i do tego poczuł tam coś twardego .. i myslal że może uderzył mała w główkę albo nóżkę :laugh2::laugh2: myslalam , że się zleje.
Wytłumaczyłam mu , że nie ma szans żeby jej dotknal. Bo gdyby tak się dało to każda baba by siedziala z palcem w .. i głaskała swoje dziecko :laugh2::laugh2:
A jeśli chodzi o to, że jest szerzej to normalne ? Przygotowuje się wszystko do porodu ? Czy robi mi się rozwarcie ? :hmm: a to twarde to mogła być szyjka czy coś ? :sorry2: śmieje się z K a sama nie wiem co to mogło być :huh:

Aż mi się przypomniała wczorajszA sytuacja hahaha
Lezymy z K już wieczorem po przytulankach właśnie i rozmawiamy sobie. I mówi , że się trochę przeraził bo juz nie jest tam tak ciasno i do tego poczuł tam coś twardego .. i myslal że może uderzył mała w główkę albo nóżkę :laugh2::laugh2: myslalam , że się zleje.
Wytłumaczyłam mu , że nie ma szans żeby jej dotknal. Bo gdyby tak się dało to każda baba by siedziala z palcem w .. i głaskała swoje dziecko :laugh2::laugh2:
A jeśli chodzi o to, że jest szerzej to normalne ? Przygotowuje się wszystko do porodu ? Czy robi mi się rozwarcie ? :hmm: a to twarde to mogła być szyjka czy coś ? :sorry2: śmieje się z K a sama nie wiem co to mogło być :huh:

Hahahah no tak, faceci i ich rozeznanie anatomii :D to każda by te swoje dziecko już wcześniej wyciągała chyba hah i poród byłby nie tak straszny :D

Oj ja niestety nie pomogę. My jak się właśnie kochaliśmy po 10 dniach przerwy to było mi tak dziwnie na początku właśnie, że ciasno także nie wiem. Ale u mnie ta szyjka jak u żyrafy jest xD

Ale śliczne te pierwsze body ❤️ gdzie kupiłaś ?:D

Ja zapomniałam się Wam pochwalić, że mój Bartek po niecałych 2 latach ciężkiej harówki w tej niemieckiej fabryce butów Birkenstock w końcu od lipca dostanie umowę już na firmę i na rok czasu, tzn lepsze o wiele warunki, bo już solidnie zarobi itd :)

Także możemy już odkładać na mieszkanie od sierpnia co miesiąc konkretne sumy i w 2 lata uzbieramy z 100 tys, a później po 2 latach na umowie tam można brać w Niemczech kredyt na jakieś 80 tys zł i jakoś te 200 tys uzbiera się na mieszkanie i wyposażanie tutaj w Zgorzelcu lub okolicach :)
Gratuluję :** będzie Wam na pewno dużo łatwiej :)
Niedawno wróciłam od lekarza. Usg mam mieć robione dopiero za 2 tygodnie. Wg pani doktor mam mały brzuszek i jest trochę zaniepokojona moją wagą. W chwili obecnej ważę tyle co w momencie zajścia w ciążę czyli 71kg. Wyniki badań ok. Jedynie czym mnie przestraszyła to oceną szyjki. Ujście wewnętrzne zamknięte ale zewnętrzne miękkie, wchodzi już 1 palec :( także mam nakaz oszczędzania się i właśnie w tym momencie leżę i się oszczędzam. Moje dzieci muszą dziś więc liczyć na rozrywki zaoferowane przez babcię i ciocię.
Czyli rozwarcie się zrobiło już ? :(
Ja na początku schudłam 7kg i teraz waze 69 więc doszłam pierw do wagi sprzed ciąży a później doszło 3kg więc nie wiem ile jestem na plus. Już nawet nie liczę ..
Oszczędzaj się i będzie dobrze :* a który jesteś tydzień ?

reklama
Do góry