reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam sierpniowe mamusie :)
Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udało :) Mam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród :)
Zdrówka drogie Panie i szczęśliwych rozwiązań :)
Witamy :)
Czyli to wasze pierwsze dzieciątko ?
Super że się udało , tym bardziej ze trzeba było czekać na to tyle lat :) ja też jestem z tych szpitalowych - 4 pobyty mam już za sobą :) spodziewacie się córeczki czy synka ? :)

Witamy :)
Czyli to wasze pierwsze dzieciątko ?
Super że się udało , tym bardziej ze trzeba było czekać na to tyle lat :) ja też jestem z tych szpitalowych - 4 pobyty mam już za sobą :) spodziewacie się córeczki czy synka ? :)
Tak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udało :) Będzie synuś - Antoś :)

Dokładnie tak :) rodzicom tez się coś należy jak dzidzia będzie spała grzeczniutko nakarmiona, wykąpana, szczęśliwa :)

Jasne , że tak :) tym bardziej jak my będziemy się widzieć raz na kilka tygodni.. :( kiedyś może co 10dni a później już codziennie.. ale jednak trochę czasu minie.
A uważam , że jak pojawia się ten mały aniołek, to wcale nie trzeba rezygnować ze wszystkiego :)

Tak, to nasze pierwsze dziecko. Mąż ma dwójkę z pierwszego związku a Ja straciłam synka 10 lat temu więc to prawdziwy cud że się udało :) Będzie synuś - Antoś :)
Cieszę się razem z tobą :) mogę sobie jedynie wyobrazić jakie to uczucie zajść w tak upragniona ciążę . Ja starając się tylko półtora roku już miałam myśli że nie będę mogła mieć dzieci więc wiem jakie to cudowne uczucie zobaczyć dwie kreski :) Też spodziewam się syneczka :)

Ja w tym roku kończę 37 lat i po 7 latach starań o dziecko nareszcie nam się udało :) Mam za sobą już dwa pobyty w szpitalu podczas tej ciąży i mam nadzieję, że kolejna będzie już tylko na poród :)
Witamy :) super, że po tylu latach, teraz jest wszystko dobrze i niedługo zostaniecie wreszcie rosdzicami :)
Na kiedy masz termin i będzie synek czy córka?

reklama
Hej :) gratuluję :** w którym jesteś aktualnie tygodniu ? :) Znasz płeć ?

Do góry