E
Ewka34
Gość
Sama bedziesz spac pod tymi kocykamiŁadneale zamówię chyba ten w kwiaty który kiedyś pokazywałam i ten na zmianę
Zobacz załącznik 862232 Zobacz załącznik 862233
Oszaleje z tymi kocykamityle mi się podoba
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama bedziesz spac pod tymi kocykamiŁadneale zamówię chyba ten w kwiaty który kiedyś pokazywałam i ten na zmianę
Zobacz załącznik 862232 Zobacz załącznik 862233
Oszaleje z tymi kocykamityle mi się podoba
![]()
Haha chyba takSama bedziesz spac pod tymi kocykami![]()
Wiem,pamietamHaha chyba takbo już mam sporo w domu a już planuje dwa komplety do wózka, jeden cieniutki bez wypełnienia z obu stron bawełna i drugi z wypełnieniem 1cm i Minky bo drugiej stronie
a później coś cieplejszego na jesień
![]()
Moja to samo cały dzień i przed badaniem a jak weszliśmy i się położyłam to już smacznie spała , lekarz chciał ją obudzić poruszał ale gdzie tam dalej spałaJejus super!!! Slicznotka ❤ hyhy moja tez dzis ospale na ktg byla, raptem 5 ruchow,a przed badaniami w aucie jak wariowala i nad ranem..![]()
Bo jestem zdania , że kocyk nie zginie i zawsze się przyda a do tego tak mi się podobająWiem,pamietamale na co ci tyle
![]()
Beda miec obie charakterkiMoja to samo cały dzień i przed badaniem a jak weszliśmy i się położyłam to już smacznie spała , lekarz chciał ją obudzić poruszał ale gdzie tam dalej spała![]()
Tzn przyda sie gdy zacznie raczkowac,aby po zimnej podlodze nie smigala to jej rozlozysz "dywany"Bo jestem zdania , że kocyk nie zginie i zawsze się przyda a do tego tak mi się podobają![]()
Najbliższa wizyta 11go czerwca. Mój gin mi zrobi to trzecie prenatalne bo ma sprzęt i się zna ☺ ale czy to będzie teraz to nie wiem. Już się nie mogę doczekać. W ogóle już się małego po tej stronie brzuszka nie mogę doczekać. Jeszcze jak mi się dzisiaj przyśnił tak realnie, że już go miałam na rękach. Jak się obudziłam to było mi smutno, że to tylko był sen i jeszcze 2 mce przede mną. Ale niech sobie tam siedzi jeszcze i rośnie zdrowo ☺Dokładnie tak, szybko ten czas leci. Już zaniedlugo będziemy trzymały nasze dzidzie na rękach i tuliły do snu, aż ciężko mi w ten cud uwierzyc. Ze razem z moim kochanym facetem stworzyliśmy nowe zycie, córeczka - która będzie podobna do nas, będzie naszym mixem pod względem wygladu, charakterów. Oj będzie diabełek i zołza po mamusi, a kochana i grzeczna po tatusiu
A kiedy masz następna wizytę? To będzie już prenatalne?
Oj ja też pamiętam , że mi tak dziwnie było bo głaskałam się po brzuszku a tu nic, żadnego kopa i ruchu. I patrzę a ten mój brzuś śpi w łóżeczku ☺Dokladnie.. nic dodac ,nic ujacpowiem ci ze bedzie mi brakowac tych kopniakow po porodzie.. z corcia tez tak mialam ze bylo tak pusto w srodku.. tak normalnie..
![]()
Ja miałam dzisiaj rewolucję jak zjadłam ponad pół kg czereśni na raz ☺ ale pyszne były. Chyba nawet wole czereśnie od truskawek.Płaskiego brzucha to jeszcze trochę nie będzie, chyba że jesteście jak pewna znana celebrytko-trenerkaNie wiem jak niektóre z Was ale ja miałam po porodzie jeszcze odczucie kopniaków przez jakiś czas, ponoć to normalne.
Właśnie zjadłam ciasteczko z truskawkami i rabarbarem popiłam koktajlem truskawkowym i zaczyna się impreza w brzuchu![]()
Tzn przyda sie gdy zacznie raczkowac,aby po zimnej podlodze nie smigala to jej rozlozysz "dywany"Ja stwierdzilam ze juz wszystko mam
teraz skupie sie na ciuszkach od 68 i wyzej
![]()
To moja prawie tak samo 1730 i 31.2tydz