reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już po 3 badaniu prenatalnym ,mała zdrowa wszystko prawidłowo , było również 3d w tej cenie 250 zł i płyta :) i duuuzo zdjęć :)
Mała waży 1730g 31.2 tydzień główką w dół , pezed badaniem rozpychała się na wszystkie strony a jak weszliśmy to poszła spać , mąż byl ze mną oczywiście :) waga idealna jak na ten tydzień czyli termin mi się nie zmienił . Zobacz załącznik 862246 Zobacz załącznik 862247 Zobacz załącznik 862248 Zobacz załącznik 862249
Suuuper, gratulacje!! A mała jest śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Płaskiego brzucha to jeszcze trochę nie będzie, chyba że jesteście jak pewna znana celebrytko-trenerka:) Nie wiem jak niektóre z Was ale ja miałam po porodzie jeszcze odczucie kopniaków przez jakiś czas, ponoć to normalne.

Właśnie zjadłam ciasteczko z truskawkami i rabarbarem popiłam koktajlem truskawkowym i zaczyna się impreza w brzuchu:)

Tak podświadomość jeszcze działa później , że czuje się kopniaczki ?:D
Ja zjadłam kanapki i cały brzuch mi się trzęsie. Jest taka duża już , że w każdym miejscu na brzuchu ja widzę jak się rusza, kochana ❤️

Ja już po 3 badaniu prenatalnym ,mała zdrowa wszystko prawidłowo , było również 3d w tej cenie 250 zł i płyta :) i duuuzo zdjęć :)
Mała waży 1730g 31.2 tydzień główką w dół , pezed badaniem rozpychała się na wszystkie strony a jak weszliśmy to poszła spać , mąż byl ze mną oczywiście :) waga idealna jak na ten tydzień czyli termin mi się nie zmienił . Zobacz załącznik 862246 Zobacz załącznik 862247 Zobacz załącznik 862248 Zobacz załącznik 862249

jaka ślicznotka :D fajnie, że wszystko w porządku ;) duża już jest :D

Super ❤️❤️❤️❤️ najważniejsze , że zdrowiutka :) i ile pamiątek !:)

Ja też jestem daleka od planowania... życie już tak wiele razy zweryfikowało moje plany, więc jestem zdania nic na siłę[emoji4] Co ma być to będzie[emoji4] lubię mieć uporządkowane życie, ale żyje z "dnia na dzień"[emoji4] Planów, co będzie za kilka lat, tym bardziej nie mam[emoji4] czas pokaże[emoji4] Jak każdy mam swoje marzenia[emoji4]
Jeśli chodzi o planowanie dzieci, to tym bardziej nie chce tego robić[emoji4] każdy z nas ma coś tam pisane w życiu[emoji16]

Jak dokladnie widać buziulkę, super.

Płaskiego brzucha to jeszcze trochę nie będzie, chyba że jesteście jak pewna znana celebrytko-trenerka:) Nie wiem jak niektóre z Was ale ja miałam po porodzie jeszcze odczucie kopniaków przez jakiś czas, ponoć to normalne.

Właśnie zjadłam ciasteczko z truskawkami i rabarbarem popiłam koktajlem truskawkowym i zaczyna się impreza w brzuchu:)
Ja czulam pustke i cisze po porodzie.. ;)

reklama
Jejus super!!! Slicznotka ❤ hyhy moja tez dzis ospale na ktg byla, raptem 5 ruchow,a przed badaniami w aucie jak wariowala i nad ranem.. :D

Do góry