reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja syna urodziłam w lipcu. Fajnie bo lekkie ciuszki , ale upały z wielkim brzuchem to masakra... A tu teraz miesiąc dłużej trzeba będzie wytrzymać z upałami [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

Ja córkę rodziłam we wrześniu i było tak upalne lato ze myślałam że wykituję :D upały niemiłosierne a tu z największym brzuchem trzeba było chodzić :)

reklama
Ja się tego boje ze jak będą upały to tez okna pootwierane i będzie mnie słychać w całym mieście jak rodzę:-D rodziłam w zimę wcześniej więc wszystko szczelnie zamknięte wiec słyszała mnie tylko cala porodówka :-Dokropne bóle bez znieczulenia, może teraz przy drugim porodzie będzie łatwiej

reklama
AAAAA jakie piękne brzuszki!!!! :laugh2::laugh2: Uwielbiam takie fotki oglądać :)

Co do ubrań ciążowych to są sklepy gdzie te ubrania są przepiękne, kiedyś przechodziłam obok HappyMum jak jeszcze nie byłam w ciązy i zazdrościłam brzuchatkom że takie ekstra ciuchy mogą nosić.
Teraz kupiłam w HM na wyprzedażach dwie pary dobrej jakości dżinsów, przecenione ze 150zł, jedne za 40zł drugie za 60zł, więc to żaden pieniądz, a zanim zrobi się ciepło maj-czerwiec to jednak trochę czasu jest. Kupiłam tez bluzkę za 20zł. W HappyMum też poluję na wyprzedaże. :D

Do góry