reklama
monika121326
Fanka BB :)
A i mnie to 9 tydzień i mdłości również nie mam. Nie wiem czy się cieszyć czy niepokoić
monika121326
No oby, bo u mnie to już ósmy tydzień, czytam, że u niektórych to mdłości już mijają a mi się nawet nie zaczęły!
U mnie to 9 tydzień i zero mdłości. Nie wiem czy się mam cieszyć czy niepokoić..
Kasiula8989
To dobrze macie...
Ja nie mogę czuć nic smażonego masakra :/
Jak dziś smażyłam kotlety to myślałam ze zwymiotuje na patelnie hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie mogę czuć nic smażonego masakra :/
Jak dziś smażyłam kotlety to myślałam ze zwymiotuje na patelnie hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
P
pralinka92
Gość
@KatiNails kurcze tak się wypytywałam o tę herbatkę z imbirem ale chyba nie będzie mi potrzebna bo na razie od dwóch dni nie mam wgl żadnych mdłości (odpukać ) kurcze no aż sama jestem w szoku ale czuje się świetnie! Mam jakiś przypływ energii i wgl oby nie zapeszyć...
sorenlorenson
Ja mdłości nie mam ale dzisiaj w pracy miałam interesantkę prosto z obory i z całym szacunkiem bardzo miła kobieta niestety jej zapach sprawił że obsłużyłam ja na bezdechu z tymi mdłościami to chyba nie ma reguły ale jednak lampka się zapala jak ktoś mówi ze wtedy ciąża zdrowa itd. a tu jeszcze tyle do wizyty
P
pralinka92
Gość
Dzięki za pocieszenie, to moja pierwsza ciąża, mam zerowe doświadczenie, także co do tego, jak to w ciąży się kobieta czuje. Może to głupie, i pewnie tak jest, ale jak czytam, że wiele z was wymiotuje i czuje się strasznie to myślę tak: dobrze, że ja nie mam mdłości a zdrugiej strony- dlaczego nie mam mdłości? Może moja ciąża nie rozwija się tak jak powinna? Ale Ok. Ja już się tym brakiem mdłości nie będę przejmować i będę myśleć pozytywnie, że wszystko jest Ok, szczególnie, że wiele z was pisze, że miało podobnie.
Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomoże :* ja wiem ze tak łatwo się mówi ale każda z nas ma jakieś obawy większe lub mniejsze ale nie pozwól by te czarne myśli zaprzątnęły twoją głowę... Pamiętaj że to jakie masz podejście i to co siedzi w głowie ma baaardzo duży wpływ na to jak się czujesz i co cie spotyka,wiem że to może się wydać śmieszne ale jeżeli myślisz dobrze to dzieje się dobrze :*
Ja też mam jutro pierwszą wizytęAnet 23 ja miałam bardzo podobny brzuch w drugiej ciąży. Jednak wszystko już się łatwiej rozciąga.
Oliwiapatrycja zgrabny miałaś brzuszek. Teraz też jest zgrabny [emoji5]️
Megalija super, że wszystko w porządku
Ja teraz nie mam prawie żadnych nudności w porównaniu do pozostałych ciąż i nie rozpaczam [emoji6]
Z tym chodzeniem do toalety, to zawsze lepiej sprawdzić, czy nie ma zapalenia pęcherza.
Ja się umówiłam na jutro na pierwszą wizytę do lekarza [emoji4]
Super cieszę się [emoji7]@KatiNails kurcze tak się wypytywałam o tę herbatkę z imbirem ale chyba nie będzie mi potrzebna bo na razie od dwóch dni nie mam wgl żadnych mdłości (odpukać ) kurcze no aż sama jestem w szoku ale czuje się świetnie! Mam jakiś przypływ energii i wgl oby nie zapeszyć...
reklama
Aegi
Zaangażowana w BB
Ja też mam jutro pierwszą wizytę
Powodzenia! Daj znac po!