E
Ewka34
Gość
6 sierpien teraz na usg wyszlo 2 sierpienHehe termin masz na 4 sierpnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 sierpien teraz na usg wyszlo 2 sierpienHehe termin masz na 4 sierpnia?
Wiesz imponujace jest to ze w przeciagu 2 tyg poszla o ponad 0.5kg do goryEwka34, waga małej imponująca
Dziś spotkałam znajomą, która jest w 34tc i z usg jej wychodzi, że synek waży 3100, lekarz mówi, ,że wg niego (obmierzał rękami jakoś i centymetrem brzuch) 3500Jeszcze ma 40dni do porodu więc będzie miała duże dziecko.
Bajunia, moja też się czasami mniej rusza zależy od dnia. Ale jeśli tylko coś cię niepokoi to jedź na iP. Znasz swoj organizm, swoje dzieciątko i wiesz najlepiej co zrobić.
Jakbym słyszała siebie jeśli chodzi o plany macierzyńskieChciałam mieć 2 synów rok po roku (i mam
) a jak chłopaki będą szli do szkoły to czas na trzecie dziecko i tak jest i jest córka.
Też chciałam mieć bliźniaki ale nie udało się.
Siedzę z nogami we wiadrze i moczę nogi w wodzie z solą. Dziś pierwszy raz spuchły mi stopy, nieznacznie ale jednak. Pewnie dlatego, że pól dnia spędziłam w kuchni gotując na jutrzejsze urodziny, potem poszlam z dziećmi na boisko i są efekty.
Super , że z malutka wszystko okejHejo dziewuszki
Ja po wizycie..
Mala ma 1800gprzez 2 tyg poszlo jej ponad 0.5kg ,szok normalnie
moja waga natomiast nie ulegla zmianie nadal mam 69kg jak 2 tyg temu, z mala oki, nie jest owinieta pepowina,wszystko oki,glowką na dol,ktg tez oki,serduszko,oki.. ale za to ja mam wiecej odpoczywac, bo szyjke mam miekka i na dole.. :/ czasami wyjade w polowie lipca.. cos tak czuje.. kupilam jej dzis to na rozm 62..
Zobacz załącznik 862163
A to dzis przyszlo :
Zobacz załącznik 862164 Zobacz załącznik 862165
Tzn nie stresuje sie tym jakosSuper , że z malutka wszystko okejja ostatnio czytam trochę na temat tych szyjek i niektóre dziewczyny z miekka skracająca się i niektóre z rozwarciem 3cm dotrzymują do 40tygodnia
więc jestem pozytywnie nastawiona , u Ciebie też będzie dobrze :* a w połowie lipca w którym tygodniu będziesz ?
![]()
U mnie planowanie nic nie daje.. zawsze jest inaczej hyhyale jedynie co planuje to jak przyjdzie materacyk,moze jutro,moze w piatek,to zlozymy lozeczko,umyje je i bede szykowac sobie torbe do szpitala,zwazywszy na ta miekka szyjke nisko ulozona
wole byc przygotowana
wstawie torbe do lozeczka i bedzie na wierzchu
![]()
Ogólne zarysy na przyszłość to ja też mam - dwójka dzieci i większe mieszkanko/mały domek. Ale to jet bardzo ogólne właśniea co do takich rzeczy na codzień to ja nawet nie wiem co będę robić za 1h
teraz się dowiedziałam od męża że jedziemy do kolegi nad wodę posiedzieć
![]()
Hyhyhy ojjj taki tak jakos czuje ze wyladuje w polowie lipca..
Ewka34, waga małej imponująca
Dziś spotkałam znajomą, która jest w 34tc i z usg jej wychodzi, że synek waży 3100, lekarz mówi, ,że wg niego (obmierzał rękami jakoś i centymetrem brzuch) 3500Jeszcze ma 40dni do porodu więc będzie miała duże dziecko.
Bajunia, moja też się czasami mniej rusza zależy od dnia. Ale jeśli tylko coś cię niepokoi to jedź na iP. Znasz swoj organizm, swoje dzieciątko i wiesz najlepiej co zrobić.
Jakbym słyszała siebie jeśli chodzi o plany macierzyńskieChciałam mieć 2 synów rok po roku (i mam
) a jak chłopaki będą szli do szkoły to czas na trzecie dziecko i tak jest i jest córka.
Też chciałam mieć bliźniaki ale nie udało się.
Siedzę z nogami we wiadrze i moczę nogi w wodzie z solą. Dziś pierwszy raz spuchły mi stopy, nieznacznie ale jednak. Pewnie dlatego, że pól dnia spędziłam w kuchni gotując na jutrzejsze urodziny, potem poszlam z dziećmi na boisko i są efekty.
6 sierpien teraz na usg wyszlo 2 sierpien![]()