E
Ewka34
Gość
Jaka fajna dzidźkaA ta poduszka to musi być taka oddychająca ? Skoro i tak wkłada się ją pod materac ?
Zobacz załącznik 861939
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka fajna dzidźkaA ta poduszka to musi być taka oddychająca ? Skoro i tak wkłada się ją pod materac ?
Zobacz załącznik 861939
Jeszcze trochę i taka sama będziesz miałaJaka fajna dzidźka
Ty tezJeszcze trochę i taka sama będziesz miała
O zazdroszczę morza podeslesz jak wygląda adapter, mam w planach to kupić, bo nawet auta się boje prowadzic, wtedy trzymac nie mogę a tak to zawsze bezpieczniejJutro spontanicznie jedziemy nad morze na długi weekend, jednak pokusiłam się o adaptery dla kobiet w ciąży do pasów. Jednak to za długa trasa żeby tak se jechać "trzymając"pas. Okazało sie że w wielu sklepach we Wrocławiu (z akcesoriami ciążowo dziecięcymi) można taki adapter wypożyczyć. No więc wypożyczyłam na dwa miesiące i kosztowało mnie to całe 30zł Cieszę się bardzo bo mam bzika małego na punkcie bezpieczeństwa, no i jechałam już dzisiaj i na maxa wygodne, nic nie gniecie, nie trzeba tego dziadostwa trzymać ciągle, Polecam
Ja dzisiaj już uciekam z forum muszę jeszcze pozmywac ,wygolic się tu i tam , jutro będę robić ciasto potem sprzątać , szykować się do lekarza, czekać na wizytę na 19 jutro wkoncu zobacze moją Jagódke mam nadzieje ze ladnie bedzie pozować i uda sie zrobic jakies fajne fotki rowniez i w 3d
trzymajcie kciuki za mnie
Dobrej nocki
Właśnie mi się śniło że trzymałam już na rękach swojego synka ☺. Był spory. Miał ciemne włosy☺ zastanawiam się jak się urodzi z wagą w okolicy 4 kg czy ubranka na 56 rozm będą dobre...
Dzień dobry w ogóle☺
Ja miałam ale tylko w szpitalu i ostatnio jak przyszła położna to mi zrobiła takim małym urzadzankiem
Hm ja się troszkę pogubiłam już z tymi badaniami.Rozumiem już wiesz jak to wszystko wygląda na takim 3D , trochę w życiu już miałaś USG więc nie dziwię się, że wystarcza ci 2D
To może zostanie ci nawyk po ciąży i będziesz zasuwać autkiem w adapterzeAle super [emoji16] odpoczniecie sobie [emoji4]
Ja bez adaptera już sobie nie wyobrażam jazdy autem[emoji4] A jeżdżę od początku[emoji4]
Kochana bo tak jest. Badanie dziecka w 2d. A 3/4d tak na prawdę dla wizualizacji dziecka typu zdjęcie buzi czy filmik 3d ja pamiątkę dla rodzicówHm ja się troszkę pogubiłam już z tymi badaniami.
Ja idę na USG prenatalne i mój lekarz nie patrzy na dziecko w 3d bo podobno to jest tylko dla wizualizacji i lepiej ocenia się dziecko 2d. Nawet zdjęć z 3d nie dostaje.
A wy idziecie na jakieś badanie specjalne 3d tylko w celu żeby zobaczyć dziecko i mieć pamiątkowe zdjecie ?
Już kiedyś miałam pytać o to bo był temat kiedy iść na badanie 3d i ktoś napisal że idzie specjalnie w 32 ( chyba ) bo wtedy najlepsze zdjęcia będą
I teraz ja już nie wiem.. to jest to samo badanie a zamienne nazwy, czy to są dwa badania jedno w celach zdjęciowych a drugie w celach diagnostycznych ?
[emoji85] [emoji85]
To może zostanie ci nawyk po ciąży i będziesz zasuwać autkiem w adapterze