reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie wiem. Nie chcę się wypowiadać na temat na którym się nie znam kompletnie :hmm: póki jest praca to już nie będziemy kombinować, dopiero martwiliśmy się, że chcą zwolnić cała firmę więc na pewno nie będziemy za tym chodzić , sprawdzać. Trzeba być tylko dobrej myśli, że K odejdzie stąd jak najszybciej a jak funkcjonuje pracodawca nie będzie nas obchodziło kompletnie :blink:
Ja ciebie rozumiem kochana,ale nie mozecie dawac sie ruchac pracodawcy "bo jest praca" tonie jest postawa dobra. Inaczej za kazdym razem bedziecie dymani, a na starosc nie bedziecie miec za co zyc ,choc za minimalna..

reklama
Wózek 2w1 1599 zł
Adaptery 50 zł
Nosidełko 499 zł
Całość 2148 zł :D
A kupujecie 2w1 + adaptery i nosidełko czy jak?
Vulcano kosztuje 1300 - 2w1
I 1500 3w1 (+ dodatkowa dopłata w zależności od nosidelka)
Więc w sumie jak bym chciała ten co macie Wy to bym zapłaciła 1600za wózek i 100 za fotelik. Więc tylko 200zl więcej. Ale nie ma w kolorze różowym tego wózka więc odpada :p a kosz też nie jest jakoś dużo większy. Chyba , że lepiej wygląda na żywo. No nic, bardzo mi się podoba ale już chyba nie wbde kombinować bo K się nakręcił na tamten heh :D adapterów nie kupujemy. Bo nie mamy stałego samochodu w który byśmy mogli zamontować.

Do góry