G
gosc12
Gość
Takie kliny chyba nie drogie ? Widziałam po 20/30 zł to ja chyba zamówię żeby nie kombinowaćJa tez nie kupie tego klina, tylko cos innego wykombinuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie kliny chyba nie drogie ? Widziałam po 20/30 zł to ja chyba zamówię żeby nie kombinowaćJa tez nie kupie tego klina, tylko cos innego wykombinuje
I skorzystasz ?U mnie jest
Na allegro to np porównywalnie te poszewki wybór, ale np w lidlach itp są zazwyczaj 100/135 a tych mniejszych nie ma , a często mają fajne promocje i wzory teraz chyba w Lidlu są czy mają byćTak, np ja dlatego, że na te kołderki jest większy wybór pościeli (chyba) a poza tym będzie już na przyszłość
Nie chyba wole bol dadza mi znowu maske i sie nacpamBędziesz korzystac z tej możliwości ?
NieI skorzystasz ?
Ja ciebie rozumiem kochana,ale nie mozecie dawac sie ruchac pracodawcy "bo jest praca" tonie jest postawa dobra. Inaczej za kazdym razem bedziecie dymani, a na starosc nie bedziecie miec za co zyc ,choc za minimalna..Nie wiem. Nie chcę się wypowiadać na temat na którym się nie znam kompletnie póki jest praca to już nie będziemy kombinować, dopiero martwiliśmy się, że chcą zwolnić cała firmę więc na pewno nie będziemy za tym chodzić , sprawdzać. Trzeba być tylko dobrej myśli, że K odejdzie stąd jak najszybciej a jak funkcjonuje pracodawca nie będzie nas obchodziło kompletnie
Też widziałam u innych, że kładli na materacyku. Zresztą taki klin, chyba nie musi być używany non stop[emoji39]Pod materac ? Oo a myslalam że na wierzchu się kładzie bo na allegro widziałam rózne poszewki na klin
I dała coś maska ? Ja nic nie miałam znieczulen gazow masek , dali mi jedynie czopka na przeczyszczenie chyba, przed porodem ale dobry i czopek niż potem jakby cos innego by miało wyjść podczas parcia przed dzieckiemNie chyba wole bol dadza mi znowu maske i sie nacpam
Moja mloda nie miala klina( gdzie takie cos 14 lat temu [emoji23] ) tylko od pleckow, wyzej ,podusie czy kocykTakie kliny chyba nie drogie ? Widziałam po 20/30 zł to ja chyba zamówię żeby nie kombinować
Vulcano kosztuje 1300 - 2w1Wózek 2w1 1599 zł
Adaptery 50 zł
Nosidełko 499 zł
Całość 2148 zł
A kupujecie 2w1 + adaptery i nosidełko czy jak?