oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Będziesz korzystac z tej możliwości ?U mnie jest![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz korzystac z tej możliwości ?U mnie jest![]()
Pod materac ?Oo a myslalam że na wierzchu się kładzie bo na allegro widziałam rózne poszewki na klin
![]()
AA no jeśli chodzi o platnosci, papiery, wszystkie dokumenty , gaZ, mieszkanie itp itd to ja trzymam na tym rękęW takim układzie rozumiem że macie model związku ze to facet zajmuje się takimi rzeczami ? Bo kurcze u nas jest tak że to ja musze mieć głowę na karku i zajmować się wszystkimi umowami , płatnościami itp... myślałam że inaczej być nie może a tu proszęmój to nawet by nie wiedział gdzie umowę o pracę ma położona
![]()
Do tej pory było tak że ja pisałam mu listę zakupów a on kupował ale ostatnio coś mu się porobiło i sam wychodzi z inicjatywą w wielu sprawach , ale to akurat dobrzePolecam ci dzieloną listę zakupów na aplikacji listonic[emoji16] mnie to uratowało życie, jak leżałam[emoji4] Mąż tylko wchodził do sklepu i widział czego brakuje i sobie odznaczał[emoji16]
Na lato to chyba najlepszy poród w wodzie by był i nago ..ale u mnie nie ma czegoś takiego a fajnie by było
![]()
A nosidełko ile kosztowało ?Śliczny ten wasz wózek ale chyba już nie będziemy zmieniać decyzji i dokładać 700zl
no w vulcano mały jest ten koszyk :/ chyba jedyny minus tego wózka
Nie wiem. Nie chcę się wypowiadać na temat na którym się nie znam kompletnieAle to tez mozna sprawdzic przeciez... chyba ze niemcy maja w ogole dziwne przepisy..
Tak, np jaA co do łóżeczek to synek ma 3 lata 4 msc ma 105 cm wzrostu i spi w lozeczku 140/70 cm od 2 roku, a pościel ma tą 100/135 i jest podwinięta w nogach a nie ktore z was już chyba kupiły dla maluszków o takich wymiarach 100/135
Zobacz załącznik 861817