reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas by się raczej to nie sprawdziło. Zawsze ja dbałam o wyżywienie w domu a ostatnio mąż bo ja leżę. No i wydawało mi się że nadal ja dbam o listę zakupów i tym sposobem mamy 3 margaryny w lodówce :D bo poprosiłam mamę by kupiła a mąż akurat wtedy zaczął dbać o wyżywienie :D
Polecam ci dzieloną listę zakupów na aplikacji listonic[emoji16] mnie to uratowało życie, jak leżałam[emoji4] Mąż tylko wchodził do sklepu i widział czego brakuje i sobie odznaczał[emoji16]

reklama
Tutaj bym polenizowala.. tymbardziej ze "cos " podpisywal na szybko,nie czytajac tego.. jesli jest umowa,jest ona w dwoch egzemplarzach,dla pracownika i dla pracodawcy a nie w jednym.. a ta firma jest zarejestrowana w Polsce?
Nie, to jest niemiecka firma. Więc raczej zarejestrowana w Niemczech i niemiecki pracodawca. Dzisiaj z nim porozmawiam na ten temat bo w sumie tez mnie to dziwi wszystko

W takim razie kupuję na pewno. Bo nawet ostatnio znajoma nie poczekała aż dziecku się odbije przed czym ja ostrzegalam i mówiłam że lepiej ponosić pół godziny dłużej niż żeby się dziecko udusiło to położyła małego do wózka i całe szczęście , że mu się przyglądałam o mu się ulalo i nie mógł oddechu złapać.
A te kliny czyms się roznia od siebie ? Jest któryś lepszy, któryś gorszy ? Materiał itp ? Nie mam pojęcia jaki bym miała zamówić

Wiesz co nie wiem, taki klin pewnie wkłada się pod materac więc jakiś szczególny być nie musi. Ja pewnie pójdę droga podstawienia czegoś pod nogi łóżka.

Bebetto Holland w33 z grafitowym stelażem. Całość kosztowała 2148 zł.
Pisałaś kiedyś że wy chcecie vulcano i ja też byłam na tą wersję nastawiona ale jednak spojrzałam na koszyk np na zakupy i w Hollandzie wydaje mi się lepszy dlatego też tą wersję ostatecznie wzięliśmy :)
A nosidełko ile kosztowało ?:) Śliczny ten wasz wózek ale chyba już nie będziemy zmieniać decyzji i dokładać 700zl :hmm: no w vulcano mały jest ten koszyk :/ chyba jedyny minus tego wózka

reklama
Do góry