reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Śliczny :) ile zapłaciliście ? I który to model bebetto ?

Bebetto Holland w33 z grafitowym stelażem. Całość kosztowała 2148 zł.
Pisałaś kiedyś że wy chcecie vulcano i ja też byłam na tą wersję nastawiona ale jednak spojrzałam na koszyk np na zakupy i w Hollandzie wydaje mi się lepszy dlatego też tą wersję ostatecznie wzięliśmy :)

No to tym bardziej... podpisywać, coś czego się nie czytało i nie dostało do ręki... dziwne bardzo[emoji4]
Nie wiem dokładnie jak tam jest z tą umową, z tą pracą. Nie wnikam bo to wszystko jest pogmatwane. Zajmuje się tym K i wierzę , że wie co robi. Dlatego nawet nie chce rozwijać tego tematu bo może się okazać , że jest inaczej niż mówię. Przyjedzie muszę z nim porozmawiać na ten temat. Tyle wiem , że warunki są do d. I byle by jak najszybciej mógł zmienić firmę.

A co do łóżeczek to synek ma 3 lata 4 msc ma 105 cm wzrostu i spi w lozeczku 140/70 cm od 2 roku, a pościel ma tą 100/135 i jest podwinięta w nogach a nie ktore z was już chyba kupiły dla maluszków o takich wymiarach 100/135 :p
IMG_20180529_175741.jpg

Załączniki

• IMG_20180529_175741.jpg
    IMG_20180529_175741.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 401
Nie wiem dokładnie jak tam jest z tą umową, z tą pracą. Nie wnikam bo to wszystko jest pogmatwane. Zajmuje się tym K i wierzę , że wie co robi. Dlatego nawet nie chce rozwijać tego tematu bo może się okazać , że jest inaczej niż mówię. Przyjedzie muszę z nim porozmawiać na ten temat. Tyle wiem , że warunki są do d. I byle by jak najszybciej mógł zmienić firmę.
W takim układzie rozumiem że macie model związku ze to facet zajmuje się takimi rzeczami ? Bo kurcze u nas jest tak że to ja musze mieć głowę na karku i zajmować się wszystkimi umowami , płatnościami itp... myślałam że inaczej być nie może a tu proszę :D mój to nawet by nie wiedział gdzie umowę o pracę ma położona :D

J
Ja na jego miejscu upewnilabym sie w urzedzie,zusie itd czy wszystko jest placone,patrzac co robi taki pracodawca..

W takim układzie rozumiem że macie model związku ze to facet zajmuje się takimi rzeczami ? Bo kurcze u nas jest tak że to ja musze mieć głowę na karku i zajmować się wszystkimi umowami , płatnościami itp... myślałam że inaczej być nie może a tu proszę :D mój to nawet by nie wiedział gdzie umowę o pracę ma położona :D
U nas ,oboje sie tym zajmujemy.. i dbamy o to razem :p

U nas ,oboje sie tym zajmujemy.. i dbamy o to razem :p
U nas by się raczej to nie sprawdziło. Zawsze ja dbałam o wyżywienie w domu a ostatnio mąż bo ja leżę. No i wydawało mi się że nadal ja dbam o listę zakupów i tym sposobem mamy 3 margaryny w lodówce :D bo poprosiłam mamę by kupiła a mąż akurat wtedy zaczął dbać o wyżywienie :D

Witamy na pokładzie kolejną sierpnióweczkę ☺

To ile dzidzia teraz waży? Jak to Twoje pierwsze dziecko to nacięcia podejrzewam że i tak nie unikniesz. Chociaż słyszałam o różnych masażach olejkami uelastyczniającymi ale spytam na kolejnej wizycie gina ile w tym prawdy.

Bajunia 1920 waży

Ostatnia edycja:
reklama
U nas by się raczej to nie sprawdziło. Zawsze ja dbałam o wyżywienie w domu a ostatnio mąż bo ja leżę. No i wydawało mi się że nadal ja dbam o listę zakupów i tym sposobem mamy 3 margaryny w lodówce :D bo poprosiłam mamę by kupiła a mąż akurat wtedy zaczął dbać o wyżywienie :D
Hyhyhy jesli chodzi o rachunki,papiery itd to razem,wyzywienie jak narazie ja.. ale gdybym zaniemogla to i tak by sie pytal co kupic.. ciuchy tez ja ,baa nawet mi sie pyta co ma dla siebie kupic i czy jest oki :D jesli chodzi o sprawy auta to on decyduje bo ja sie nie znam ,ale ogolnie dzialamy razem :p

Do góry