reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Właśnie wzięłam tą w paski, jest taka miękka i wygodna jakbym na golasa latała :) H&M kosztowała 59zł więc tragedii nie ma :) a ma spory zapas na brzuszek więc na pewno starczy do sierpnia
Super jest ja też lepiej wyglądam w obcisłych i dużo lepiej się w nich czuje. Skoczę jutro do hm zobaczyć czy u mnie są:)

reklama
Boziu dziewczyny takie gorąco że czuje dopiero jakby się dzień zaczynal. Tak wiem...macie podobnie zapewne.
Tyle dobrego że ja sukienki zawsze lubiłam. Mam też parę spódnic i bluzki w które się mieszcze z bebzolem na spokojnie. Narzekam okrutnie ale i tak chyba wolę to niż ciążę zimą. Wymianę całej garderoby włącznie z kurtka i ciapcianie w kozakach po śniegu i lodzie. Jak bałwanek buli:)
Ja do szpitala chyba z 3 tetrowki wezmę może nawet 4 ale ja pewnie znów tam tydzień będę siedzieć więc biorę poprawkę czasową.
Zrobiłam ten syrop z dzikiego bzu-ewka dziękuję za pomysł i inspiracje. Pycha :) A jaka żem teraz z siebie dumna. Normalnie matka polka szamańska:D
Hyhyhy moglas jeszcze sobie zrobic z mniszka tez jest pyszny.. ale juz po mniszku.. niestety.. a tego bzu nasusz sobie na herbate jeszcze ;)
Tez rodzilam zima.. pierwsze moje dziecie ;) teraz mam porownanie :D

Koniec ! :)
IMG_20180528_212526_600x800.jpg
IMG_20180528_212617_600x800.jpg
IMG_20180528_212604_800x600.jpg
IMG_20180528_212631_800x600.jpg

Załączniki

• IMG_20180528_212526_600x800.jpg
    IMG_20180528_212526_600x800.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 420
  • IMG_20180528_212617_600x800.jpg
    IMG_20180528_212617_600x800.jpg
    125,3 KB · Wyświetleń: 421
  • IMG_20180528_212604_800x600.jpg
    IMG_20180528_212604_800x600.jpg
    107,9 KB · Wyświetleń: 418
  • IMG_20180528_212631_800x600.jpg
    IMG_20180528_212631_800x600.jpg
    123,2 KB · Wyświetleń: 415
Hyhyhy moglas jeszcze sobie zrobic z mniszka tez jest pyszny.. ale juz po mniszku.. niestety.. a tego bzu nasusz sobie na herbate jeszcze ;)
Tez rodzilam zima.. pierwsze moje dziecie ;) teraz mam porownanie :D
Ja rodzilam tylko latem. Był już lipiec, był początek września. Teraz zapelniam sierpniowa lukę:)
Miałam na myśli że zimowej ciąży właśnie sobie nie wyobrażam ale jakoś nie wygląda mi zbyt ciekawie :)

Ja czytałam właśnie że to nie zależy od wagi, że takie coś zdarza się też bardzo szczupłym paniom a niektórym plus size nie. To zależy od budowy ogólnie cała, czy jest ten "rowek" między nogami czy coś takiego ;) Jak mąka nie pomoże to wytnę z pończoch te pasy i będę je zakładać na uda ;) znalazłam też takie coś ale trochę szkoda mi kasy:
Link do: KOMPLET - Koronkowe opaski na uda PRZECIW OTARCIOM PLUS SIZE BESTSELLER
Też mi się wydaje, że to nie zależy od wagi.. od zawsze mam z tym problem[emoji23] nie ważne czy jestem szczupła, czy jak "popuchnę"[emoji16] teraz jeszcze nie nam z tym problemu, bo chodzę wolno, jak orka[emoji85] Ale właśnie, jak chodziłam swoim tempem, czyli motorek w dupie, to zawsze miałam obtarcia[emoji23]

Ja rodzilam tylko latem. Był już lipiec, był początek września. Teraz zapelniam sierpniowa lukę:)
Miałam na myśli że zimowej ciąży właśnie sobie nie wyobrażam ale jakoś nie wygląda mi zbyt ciekawie :)
Aaaaaa... :p nie jest ciekawie wlasnie ;) praktycznie z domu nie wychodzilam, wiec bylo strasznie nudno.. bo co robic zima.. ;)

A to co za przykry temat? Czy to tajemnica?
Z której częsci Wrocławia jesteś?
Żadna tajemnica, po prostu nie chcę nikogo dołować, ale jak czytam takie tematy, to mnie się płakać chce
Link do: Czy powinnam namawiać przyjaciółkę do rozwodu?

A co do części Wrocławia, to 30 lat mieszkałam na Krzykach (okolice Parku Południowego), teraz mieszkam na Karłowicach, bezpośrednie okolice szpitala na Kamieńskiego :D także, jak by co to na porodówkę sobie spacerkiem pójdę :p

A tak na koniec dnia, też tak macie? No mam wrażenie, że cierpię na jakąś nadmierną potliwość, bo leje się ze mnie wszystkimi porami.

@Bajunia prześliczna ta pierwsza sukienka :) wyglądasz bosko!
Też mam te sandałki, raz je założyłam i obtarły mnie chyba w 5 miejscach i teraz boje się w nich chodzić, musze poczekać aż mi się nogi wygoją.

W ogóle to w ciąży stopy mi urosły. Normalnie noszę 38 a teraz sandały kupiłam 40!!!!! i wszystkie jakie mierzyłam pasowały tylko 40 :) mam nadzieję że mi to minie po ciąży!

Kupiłam te sandałki wczoraj a dzisiaj pół dnia w nich w tym upale chodziłam i nic nie obtarły. Wydają mi się właśnie takie miękkie. Mnie zazwyczaj wszystkie buty obrobią , więc jeszcze może na te też przyjdzie czas☺

reklama
Do góry