reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wygladasz cudownie :p sliczne te sukienki ❤ tez chodze tępem babci z balkonikiem :D
Ja jak idę to mi się taka rymowanka z dzieciństwa przypomina:

Polną ścieżką, polną dróżką
Szła do szkoły kaczuszka
Żółte nóźki, żółty dziób,
Szła do szkoły tup, tup, tup

Bo ja jak ta kaczuszka chodzę i jeszcze brzuch na boki się giba hehehe

reklama
Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Ślicznie wyglądasz:)
Jagodka :) wazy 1200 :) cala i zdrowa :)
Ta zmiana cystyczna jeszcze jest ale zmniejszyła się z 1cm do 4mm wiec do porodu juz napewno jej nie bedzie :)
Super wieści:)

Ja jak idę to mi się taka rymowanka z dzieciństwa przypomina:

Polną ścieżką, polną dróżką
Szła do szkoły kaczuszka
Żółte nóźki, żółty dziób,
Szła do szkoły tup, tup, tup

Bo ja jak ta kaczuszka chodzę i jeszcze brzuch na boki się giba hehehe
Doobreee hyhyhyhy [emoji23] [emoji23][emoji23] no i moj krzyz jest tez obciazony,chociaz Ty dzwigasz dwojke.. ale nieraz staje i sie wyginam do tylu ,bo tak boli :p

Zobacz załącznik 861483
Ja mam taki se oo, nie czuje go narazie jako bym miała cos więcej, zaraz zrobię sobie samego brzuszka bez koszuli
Gdzie ty masz brzuszek ?:D
Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Śliczne sukienki :)
@Bajunia prześliczna ta pierwsza sukienka :) wyglądasz bosko!
Też mam te sandałki, raz je założyłam i obtarły mnie chyba w 5 miejscach i teraz boje się w nich chodzić, musze poczekać aż mi się nogi wygoją.

W ogóle to w ciąży stopy mi urosły. Normalnie noszę 38 a teraz sandały kupiłam 40!!!!! i wszystkie jakie mierzyłam pasowały tylko 40 :) mam nadzieję że mi to minie po ciąży!
Mam nadzieję , że mnie to nie czeka :o bo ja noszę 40-41 a jak urosną to będę buty chyba od braci pozyczac :D
Jagodka :) wazy 1200 :) cala i zdrowa :)
Ta zmiana cystyczna jeszcze jest ale zmniejszyła się z 1cm do 4mm wiec do porodu juz napewno jej nie bedzie :)
Jaka buzia urocza ❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry