reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wygladasz cudownie :p sliczne te sukienki ❤ tez chodze tępem babci z balkonikiem :D
Ja jak idę to mi się taka rymowanka z dzieciństwa przypomina:

Polną ścieżką, polną dróżką
Szła do szkoły kaczuszka
Żółte nóźki, żółty dziób,
Szła do szkoły tup, tup, tup

Bo ja jak ta kaczuszka chodzę i jeszcze brzuch na boki się giba hehehe

reklama
Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Ślicznie wyglądasz:)
Jagodka :) wazy 1200 :) cala i zdrowa :)
Ta zmiana cystyczna jeszcze jest ale zmniejszyła się z 1cm do 4mm wiec do porodu juz napewno jej nie bedzie :)
Super wieści:)

Ja jak idę to mi się taka rymowanka z dzieciństwa przypomina:

Polną ścieżką, polną dróżką
Szła do szkoły kaczuszka
Żółte nóźki, żółty dziób,
Szła do szkoły tup, tup, tup

Bo ja jak ta kaczuszka chodzę i jeszcze brzuch na boki się giba hehehe
Doobreee hyhyhyhy [emoji23] [emoji23][emoji23] no i moj krzyz jest tez obciazony,chociaz Ty dzwigasz dwojke.. ale nieraz staje i sie wyginam do tylu ,bo tak boli :p

Zobacz załącznik 861483
Ja mam taki se oo, nie czuje go narazie jako bym miała cos więcej, zaraz zrobię sobie samego brzuszka bez koszuli
Gdzie ty masz brzuszek ?:D
Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Śliczne sukienki :)
@Bajunia prześliczna ta pierwsza sukienka :) wyglądasz bosko!
Też mam te sandałki, raz je założyłam i obtarły mnie chyba w 5 miejscach i teraz boje się w nich chodzić, musze poczekać aż mi się nogi wygoją.

W ogóle to w ciąży stopy mi urosły. Normalnie noszę 38 a teraz sandały kupiłam 40!!!!! i wszystkie jakie mierzyłam pasowały tylko 40 :) mam nadzieję że mi to minie po ciąży!
Mam nadzieję , że mnie to nie czeka :o bo ja noszę 40-41 a jak urosną to będę buty chyba od braci pozyczac :D
Jagodka :) wazy 1200 :) cala i zdrowa :)
Ta zmiana cystyczna jeszcze jest ale zmniejszyła się z 1cm do 4mm wiec do porodu juz napewno jej nie bedzie :)
Jaka buzia urocza ❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry