reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A z moich plastycznych wytworów pokaże wam np coś takiegoZobacz załącznik 860975

My takie pudełeczko dostaliśmy w prezencie ślubnym :) Mega zaskoczenie i kreatywność :D
IMAG0621.jpg

Załączniki

• IMAG0621.jpg
    IMAG0621.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 400
reklama
Hej kobitki :) my właśnie wracamy z tego wypadu nad wodę, niezbyt długo posiedzieliśmy, bo jakoś 1,5 h ale były tam jakieś barany z dużym głośnikiem i na fulla puszczali swoje wiesniackie piosenki i aż człowiek odpocząć nie mógł także wracamy do domku i chyba wsuniemy za godzinkę po gołąbku, bo mój Bartek dziś pierwszy raz robił. Tutaj jeszcze niegotowe oczywiście na zdjęciu, ale wyszły przepyszne. Wstawiam pare zdjęć z tej miejscowy, bo jest przepiękna. Chyba tam zrobimy jakieś ładne zdjęcia brzuszkowe jak zdążymy przez porodem i to jak mało ludzi będzie albo w ogóle także w tyg trzeba by było jechać.

Zobacz załącznik 861022Zobacz załącznik 861023Zobacz załącznik 861024Zobacz załącznik 861025

I zaraz oczywiście nadrobię zaległości na forum :)

Wow ale woda :) :D gdzie to jest ? :)

Ja też sobie ciśnienie zmierzyłam i mam 103/63 to trochę niższe niż mam zazwyczaj , i się odrazu zwazylam i od początku ciąży mam 5 kg do przodu , teraz już waga idzie dużo do góry niz na początku :)
teraz tylko czekam do srody na USG to trzecie , już nie moge się doczekać kiedy zobaczę dzidziusia ile już podrosła :)
chyba parę dziewczyn ma wizytę w środe :)
Oby się ładnie pokazała :) ciekawa jestem ile twoja niunia wazy bo mamy równy tydzień :)

Hej kobitki :) my właśnie wracamy z tego wypadu nad wodę, niezbyt długo posiedzieliśmy, bo jakoś 1,5 h ale były tam jakieś barany z dużym głośnikiem i na fulla puszczali swoje wiesniackie piosenki i aż człowiek odpocząć nie mógł także wracamy do domku i chyba wsuniemy za godzinkę po gołąbku, bo mój Bartek dziś pierwszy raz robił. Tutaj jeszcze niegotowe oczywiście na zdjęciu, ale wyszły przepyszne. Wstawiam pare zdjęć z tej miejscowy, bo jest przepiękna. Chyba tam zrobimy jakieś ładne zdjęcia brzuszkowe jak zdążymy przez porodem i to jak mało ludzi będzie albo w ogóle także w tyg trzeba by było jechać.

Zobacz załącznik 861022Zobacz załącznik 861023Zobacz załącznik 861024Zobacz załącznik 861025

I zaraz oczywiście nadrobię zaległości na forum :)

Prześliczne miejsce ❤️ takie bajkowe ❤️ szkoda , że u mnie nie ma takich widoków :p
Smacznego :):)

reklama
Ooo, kolejną mamusia z Poznania:)
Woda ze zdjęć faktycznie cudna. Nie byłam nigdy w trochę kojarzę tereny bo mój mąż z Bolesławca pochodzi.
Brzuch mnie dziś spina. Boleśnie i często. Źle mi bardzo.
Chyba już u kazdej po kolei się to zacznie..
A brałaś nospe ? Magnez ?
Który jesteś tydzień. ?

Do góry