Fiorna
Fanka BB :)
A z moich plastycznych wytworów pokaże wam np coś takiegoZobacz załącznik 860975
My takie pudełeczko dostaliśmy w prezencie ślubnym Mega zaskoczenie i kreatywność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z moich plastycznych wytworów pokaże wam np coś takiegoZobacz załącznik 860975
Tzn cos w tym moze byc.. ale mi to jest obojetneChyba bzdura tzn ja w takie rzeczy nie wierzę aczkolwiek jakbym urodziła w terminie to według tego powinny być pustki na porodówce więc dla mnie lepiej
Hej kobitki my właśnie wracamy z tego wypadu nad wodę, niezbyt długo posiedzieliśmy, bo jakoś 1,5 h ale były tam jakieś barany z dużym głośnikiem i na fulla puszczali swoje wiesniackie piosenki i aż człowiek odpocząć nie mógł także wracamy do domku i chyba wsuniemy za godzinkę po gołąbku, bo mój Bartek dziś pierwszy raz robił. Tutaj jeszcze niegotowe oczywiście na zdjęciu, ale wyszły przepyszne. Wstawiam pare zdjęć z tej miejscowy, bo jest przepiękna. Chyba tam zrobimy jakieś ładne zdjęcia brzuszkowe jak zdążymy przez porodem i to jak mało ludzi będzie albo w ogóle także w tyg trzeba by było jechać.
Zobacz załącznik 861022Zobacz załącznik 861023Zobacz załącznik 861024Zobacz załącznik 861025
I zaraz oczywiście nadrobię zaległości na forum
Wow ale woda gdzie to jest ?
To jest 30 km od Zgorzelca, my koło granicy niemieckiej, a dokładnie Kaolin Nowogrodziec
Ooo, kolejną mamusia z PoznaniaHmm daleko z Poznania sie nie wybiore haha
Oby się ładnie pokazała ciekawa jestem ile twoja niunia wazy bo mamy równy tydzieńJa też sobie ciśnienie zmierzyłam i mam 103/63 to trochę niższe niż mam zazwyczaj , i się odrazu zwazylam i od początku ciąży mam 5 kg do przodu , teraz już waga idzie dużo do góry niz na początku
teraz tylko czekam do srody na USG to trzecie , już nie moge się doczekać kiedy zobaczę dzidziusia ile już podrosła
chyba parę dziewczyn ma wizytę w środe
Hej kobitki my właśnie wracamy z tego wypadu nad wodę, niezbyt długo posiedzieliśmy, bo jakoś 1,5 h ale były tam jakieś barany z dużym głośnikiem i na fulla puszczali swoje wiesniackie piosenki i aż człowiek odpocząć nie mógł także wracamy do domku i chyba wsuniemy za godzinkę po gołąbku, bo mój Bartek dziś pierwszy raz robił. Tutaj jeszcze niegotowe oczywiście na zdjęciu, ale wyszły przepyszne. Wstawiam pare zdjęć z tej miejscowy, bo jest przepiękna. Chyba tam zrobimy jakieś ładne zdjęcia brzuszkowe jak zdążymy przez porodem i to jak mało ludzi będzie albo w ogóle także w tyg trzeba by było jechać.
Zobacz załącznik 861022Zobacz załącznik 861023Zobacz załącznik 861024Zobacz załącznik 861025
I zaraz oczywiście nadrobię zaległości na forum
Chyba już u kazdej po kolei się to zacznie..Ooo, kolejną mamusia z Poznania
Woda ze zdjęć faktycznie cudna. Nie byłam nigdy w trochę kojarzę tereny bo mój mąż z Bolesławca pochodzi.
Brzuch mnie dziś spina. Boleśnie i często. Źle mi bardzo.