reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Leż, odpoczywaj. Ja z łóżka nie wstaje od rana. Co jakiś czas wstałam przypilnować obiadu, później poukładać ubranka i brzuch tak twardy , że ruszać się nie da. Dlatego wolę się oszczędzać i będzie dobrze :)
To ja wiem że będzie dobrze. Nie panikuje. Nie umiem leżeć i nic nie robić. Myślę że u mnie te bóle to efekt upałów i tego że mąż wrócił po paru dniach. Jak go nie Ma jestem spokojniejsza. Do tego to ukaszenie co mam na brzuchu od wczoraj. Prawie go nie widać a boli i swędzi. Moje młodsze dziecko też ugryzione od czegoś pod okiem. Zaczął się sezon na owady... :/

reklama
To ja wiem że będzie dobrze. Nie panikuje. Nie umiem leżeć i nic nie robić. Myślę że u mnie te bóle to efekt upałów i tego że mąż wrócił po paru dniach. Jak go nie Ma jestem spokojniejsza. Do tego to ukaszenie co mam na brzuchu od wczoraj. Prawie go nie widać a boli i swędzi. Moje młodsze dziecko też ugryzione od czegoś pod okiem. Zaczął się sezon na owady... :/
Czyli wszystko naraz Cię dopadło..
Mężem się nie przejmuj, faceci tacy są , że musza wkurzać bo nie byli by sobą :/
A ukąszenia współczuję , w dodatku , że na brzuchu.. ja się podrapałam za mocno i jakiś czas mnie brzuch w tym miejscu bolał.. a do tego dziurka po kolczyku robi się sino-czerwona i też boje się , że w końcu pęknie kawalek skóry w tym miejscu ;o

Do góry