E
Ewka34
Gość
Powaznie.. a mieszkamy w takim miejscu gdzie nas omija i to jest niesprawiedliwe..Daj spokoj ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powaznie.. a mieszkamy w takim miejscu gdzie nas omija i to jest niesprawiedliwe..Daj spokoj ..
Milej zabawy ja ostatnio zakładałam, ze wyjde z imprezy o 22 a wyszlam o 2Dziękujemy [emoji5][emoji8] hah jedyne zagrożenie jakie tam na mnie czeka to stół pełen jedzonka haha, tak myśle, ze do 23-24 posiedzimy i tyle, bo więcej nie dam rady. Ale żebym nie była poszkodowana to tez sobie biorę 2 małe piwka jedna Bawaria, a drugie Lech limonka z mięta oczywiście 0.0%
Ja już sama nie wiem. Bo twardnien takich których czuje jest może z 3 ale nie wiem ile jest takich których nie czuję :/ bo kiedy nie wstanę i dotknę brzucha to brzuch kamień. Ale nie dotykam za każdym razem żeby nie ugniatać bo nie mogę nawet delikatnie masować a co dopiero tak sprawdzać , do tego dochodzą skurcze raz na jakiś czas brzucha a dzisiaj skurcze tam bardzo nisko, ale to chyba mała tak uciska, nie wiem :/ mam wizytę w przyszły poniedziałek to zobaczymy co powie. Czy szyjka się skraca czy jest okejA jak dużo ty masz tych twardnień brzucha w ciągu doby? Bo mi ostatnio gin mówiła, że ok. 10 jest ok, ale gdyby było więcej to warto zrobić ktg.
Ja lepiej nie będę mówić, bo my sporo ale nie ograniczaliśmy się, kupowaliśmy wszystko nowe, ale też malowaliśmy pokoik i kupowaliśmy do niego mebelki dla małego. Dostaliśmy sporo kasy od rodziców, dostaniemy później becikowe i 3200 zł dostaniemy z ubezpieczeń z pracy. Więc nam się zwróciIle przeznaczylyscie na wyprawkę ? Mówię tu o wózku / łóżeczku , przewijaku / kocykach/ rozkach / kosmetykach /ubrankach /gadżetach oraz wszystkim dla siebie do porodu /koszule/biustonosze/kosmetyki
To ja naliczam takich twardnień więcej. Wczoraj przez cały dzień naliczyłam 8, a dzisiaj już do teraz 6. Ale też nie wiem, pewnie są też takie których nie czuję.Ja już sama nie wiem. Bo twardnien takich których czuje jest może z 3 ale nie wiem ile jest takich których nie czuję :/ bo kiedy nie wstanę i dotknę brzucha to brzuch kamień. Ale nie dotykam za każdym razem żeby nie ugniatać bo nie mogę nawet delikatnie masować a co dopiero tak sprawdzać , do tego dochodzą skurcze raz na jakiś czas brzucha a dzisiaj skurcze tam bardzo nisko, ale to chyba mała tak uciska, nie wiem :/ mam wizytę w przyszły poniedziałek to zobaczymy co powie. Czy szyjka się skraca czy jest okej
Ile przeznaczylyscie na wyprawkę ? Mówię tu o wózku / łóżeczku , przewijaku / kocykach/ rozkach / kosmetykach /ubrankach /gadżetach oraz wszystkim dla siebie do porodu /koszule/biustonosze/kosmetyki
Ślicznie wyglądasz udanego wieczoru i wszystkiego najlepszego dla teściaMy już gotowi na urodzinki. Miłego dnia i wieczorku sierpnioweczki [emoji5] dziś upały straszne to uważajcie na siebie. Zobacz załącznik 860743
Ja też, ale w nocyKocham burze ❤❤❤❤
To dużo :/ ja bym pewnie tych których czuje naliczyła sporo ale praktycznie nie wstaje z łóżka. Wystarczy , że wstanę zrobić obiad i zaraz muszę usiąść bo chodzić się nie da tak brzuch się stawia jest dobrze jedynie jak siedzę.To ja naliczam takich twardnień więcej. Wczoraj przez cały dzień naliczyłam 8, a dzisiaj już do teraz 6. Ale też nie wiem, pewnie są też takie których nie czuję.
Mi wyszlo wszystko delikatnie ponad 1200zl przewijaka nie kupowalam,bo moja mala przewijalam zawsze na tapczanie,wiecej miejsca i wygodniej ale kupilam sobie piankowa ceratke do przewijaniaIle przeznaczylyscie na wyprawkę ? Mówię tu o wózku / łóżeczku , przewijaku / kocykach/ rozkach / kosmetykach /ubrankach /gadżetach oraz wszystkim dla siebie do porodu /koszule/biustonosze/kosmetyki
Skąd taka śliczna sukienka??