E
Ewka34
Gość
Ja tez mam te twardnienia.. :/A jak dużo ty masz tych twardnień brzucha w ciągu doby? Bo mi ostatnio gin mówiła, że ok. 10 jest ok, ale gdyby było więcej to warto zrobić ktg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam te twardnienia.. :/A jak dużo ty masz tych twardnień brzucha w ciągu doby? Bo mi ostatnio gin mówiła, że ok. 10 jest ok, ale gdyby było więcej to warto zrobić ktg.
Milej imprezki ty tez uwazaj na siebie wygladasz cudnie ❤My już gotowi na urodzinki. Miłego dnia i wieczorku sierpnioweczki [emoji5] dziś upały straszne to uważajcie na siebie. Zobacz załącznik 860743
Milej imprezki ty tez uwazaj na siebie wygladasz cudnie [emoji173]
Skąd taka śliczna sukienka??My już gotowi na urodzinki. Miłego dnia i wieczorku sierpnioweczki [emoji5] dziś upały straszne to uważajcie na siebie. Zobacz załącznik 860743
Kocham burze ❤❤❤❤U was upał u mnie teraz z godzinę burza była.. grzmialo walily pioruny lało że aż strach , sama w domu byłam myślałam że zawału dostanę nie lubię burzy..
Daj spokoj ..Kocham burze ❤❤❤❤