reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja niby też ale jak czytam że może zdarzyć się tak że podczas porodu nie będę czuła nóg to ogarnia mnie strach :D no i czytam o dyskwalifikacji do znieczulenia. Wady kręgosłupa i nadwaga może przeszkadzać. Mam skoliozę i nadwagę więc może natura podejmie za mnie decyzje :D
Ale to wtedy anestezjolog Cię odrzuci[emoji4] wtedy nie będziesz miała wyboru[emoji16]

reklama
Dziewczyny,jednak zamowilam juz wszystko teraz,tak wiec mam koniec z wyprawka ;) zamowilam sobie rowniez ten laktator lovi dwufazowy nowy ;) wanienke i taki fajny fotelik do wanienki z materialu ;) takie cos Link do: Tega Baby Leżaczek Kąpielowy Frotte Do Wanienki Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl ;)
Mam taki sam ale szary i z sowa :) komplet do wanienki :) myślę , że dużo praktyczniejszy niż plastik czy gąbka :)
A i dzis boli mnie chwilami podbrzusze.. tzn jak szlam to czulam,tak jakos dziwnie.. nie byl to raczej kopniak.. chyba musze przystopowac ,chociaz wydaje mi sie ze duzo nie robie w domu :( moze nospa pomoze?
Myślę , że powinna. Ja do 3 dzień biorę.. :( staram się jedną / dwie i więcej leżę ale niestety czasem się nie da uniknąć nospy. A magnez bierzesz ile razy dziennie ?

Kurcze dziewczyny pewnie już był poruszany temat znieczulenia zewnątrzoponowego.. u mnie temat dopiero teraz na czasie była wczoraj położna i mnie próbowała przekonać do tego a ja jakoś sceptyczna jestem.. decydujecie się ?

Ja bym chciała jeśli już nie dam rady sobie poradzić z bólem ale mama mi znieczulenie odradza , mówi , że nawet nie będę wiedziała kiedy przed bo nie będę czuła skurczy itp. Więc nie wiem :/

Mam taki sam ale szary i z sowa :) komplet do wanienki :) myślę , że dużo praktyczniejszy niż plastik czy gąbka :)

Myślę , że powinna. Ja do 3 dzień biorę.. :( staram się jedną / dwie i więcej leżę ale niestety czasem się nie da uniknąć nospy. A magnez bierzesz ile razy dziennie ?
Moja ginekolog mi zaleciła właśnie wczoraj magnez i nospę 3 razy dziennie

Tzn nie wiedzialam ze takie lezaczki sa.. widzialam z plastiku ale to zimne przeciez.. gabke mialam przy pierworodnej ;) zobaczymy ja mam z frotty ;)
Chyba wezme ta nospe, bo brzuch mi twardnieje dosc czesto.. ale jak zmienie pozycje to przechodzi.. :( magnez biore 3 razy dziennie.

reklama
Ja niby też ale jak czytam że może zdarzyć się tak że podczas porodu nie będę czuła nóg to ogarnia mnie strach :D no i czytam o dyskwalifikacji do znieczulenia. Wady kręgosłupa i nadwaga może przeszkadzać. Mam skoliozę i nadwagę więc może natura podejmie za mnie decyzje :D
Też mam krzywy kręgosłup :////
I jeszcze możliwe , że nie będę mogła mieć znieczulenia przez te moje problemy z zaburzeniem widzenia itp. muszę porozmawiać z lekarzem na wizycie

Do góry