reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja niby też ale jak czytam że może zdarzyć się tak że podczas porodu nie będę czuła nóg to ogarnia mnie strach :D no i czytam o dyskwalifikacji do znieczulenia. Wady kręgosłupa i nadwaga może przeszkadzać. Mam skoliozę i nadwagę więc może natura podejmie za mnie decyzje :D
Ale to wtedy anestezjolog Cię odrzuci[emoji4] wtedy nie będziesz miała wyboru[emoji16]

reklama
Dziewczyny,jednak zamowilam juz wszystko teraz,tak wiec mam koniec z wyprawka ;) zamowilam sobie rowniez ten laktator lovi dwufazowy nowy ;) wanienke i taki fajny fotelik do wanienki z materialu ;) takie cos Link do: Tega Baby Leżaczek Kąpielowy Frotte Do Wanienki Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl ;)
Mam taki sam ale szary i z sowa :) komplet do wanienki :) myślę , że dużo praktyczniejszy niż plastik czy gąbka :)
A i dzis boli mnie chwilami podbrzusze.. tzn jak szlam to czulam,tak jakos dziwnie.. nie byl to raczej kopniak.. chyba musze przystopowac ,chociaz wydaje mi sie ze duzo nie robie w domu :( moze nospa pomoze?
Myślę , że powinna. Ja do 3 dzień biorę.. :( staram się jedną / dwie i więcej leżę ale niestety czasem się nie da uniknąć nospy. A magnez bierzesz ile razy dziennie ?

Kurcze dziewczyny pewnie już był poruszany temat znieczulenia zewnątrzoponowego.. u mnie temat dopiero teraz na czasie była wczoraj położna i mnie próbowała przekonać do tego a ja jakoś sceptyczna jestem.. decydujecie się ?

Ja bym chciała jeśli już nie dam rady sobie poradzić z bólem ale mama mi znieczulenie odradza , mówi , że nawet nie będę wiedziała kiedy przed bo nie będę czuła skurczy itp. Więc nie wiem :/

Mam taki sam ale szary i z sowa :) komplet do wanienki :) myślę , że dużo praktyczniejszy niż plastik czy gąbka :)

Myślę , że powinna. Ja do 3 dzień biorę.. :( staram się jedną / dwie i więcej leżę ale niestety czasem się nie da uniknąć nospy. A magnez bierzesz ile razy dziennie ?
Moja ginekolog mi zaleciła właśnie wczoraj magnez i nospę 3 razy dziennie

Tzn nie wiedzialam ze takie lezaczki sa.. widzialam z plastiku ale to zimne przeciez.. gabke mialam przy pierworodnej ;) zobaczymy ja mam z frotty ;)
Chyba wezme ta nospe, bo brzuch mi twardnieje dosc czesto.. ale jak zmienie pozycje to przechodzi.. :( magnez biore 3 razy dziennie.

reklama
Ja niby też ale jak czytam że może zdarzyć się tak że podczas porodu nie będę czuła nóg to ogarnia mnie strach :D no i czytam o dyskwalifikacji do znieczulenia. Wady kręgosłupa i nadwaga może przeszkadzać. Mam skoliozę i nadwagę więc może natura podejmie za mnie decyzje :D
Też mam krzywy kręgosłup :////
I jeszcze możliwe , że nie będę mogła mieć znieczulenia przez te moje problemy z zaburzeniem widzenia itp. muszę porozmawiać z lekarzem na wizycie

Do góry