To teraz zawiń to w ciasto francuskie, posmyraj jajcem i w piekarnik... raz tak zrobiłam, ale zniknęły w całości w czeluściach gardeł moich dzieci
A uwierzycie mi, że te organizery pięknie tylko na fotkach wyglądają? Po kilku tygodniach dojdziecie do wniosku, że to nie ma sensu, bo nic innego się nie robi tylko sprząta i prasuje. Nie powiem, że idea zła, bo to bardzo fajny pomysł, ale w praktyce? No dla mnie to za dużo do sprzątania, a w domu jeszcze inne obowiązki są
Gdzieś kiedyś czytałam czy oglądałam w tv (nie założę się o to gdzie), że tak na prawdę to nie karmienie piersią niszczy biust tylko ciąża. Ale kiedy to było, zabijcie mnie nie wiem.
A na cycki takie fajne ćwiczenie jest. Też gdzieś kiedyś.... składasz ręce jak do modlitwy, na wysokości cycków i naciskasz dłońmi na siebie z całej siły. To tak jak z ćwiczeniami mięśni dna miednicy, kilka minut dzienie wystarczy.... mnie się nigdy tego nie chciało robić
Mi w pierwszej wyszły ok 7-8mca, cały brzuch, piersi i tyłek. W poprzedniej nic, a tej tylko kilka. Ale ja się nie spinam, kilka w tę czy we w tę? My mamy pępki po mamusiach a mamusie mają inne pamiątki po dzieciach
Tak poza tym dzień dobry, kawkowe dzień dobry. Piękna pogoda dzisiaj we Wro, moje wraca z pracy po południu, a ja nie mam pomysłu na cały dzień.