reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.

Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/
No u mnie okazało się, że właśnie te delikatne twardnienia brzucha to objawy skracania się szyjki. Tyle, że ja nie zdawałam sobie sprawy, że to są jakieś skurcze i że to może być niebezpieczne.

Wystraszylam się trochę jak czytam o tych waszych sxyjkach dobrze ze jutro mam wizytę powiem żeby mi sprawdzili.

reklama
Kochane dzisiaj dotarła do mnie smutna wiadomość.. Moja kuzynka, która miała termin porodu na wrzesień dwa tygodnie temu urodziła. Niestety dzieciątko było za malutkie.. zmarło. To był 20 albo 22 tydz. Nie znam szczegółów co się stało.. ale przybiła mnie ta informacja. To miało być ich drugie dziecko. Mają już 6 letnią córkę..
Ojeju to na prawdę smutna informacja :( czyli nie znasz szczegółów dlaczego zaczęła się akcja w ogóle? 20/22 tc to rzeczywiście jeszcze maleństwo bo nawet 500g mogło jeszcze nie ważyć :( :( :(

Do góry