reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Widać że niezniszczony ;) fajnie że jesteście zadowoleni :) mogę zapytać ile kosztował ? Bo ja mam chyba z tej samej firmy tylko wzór inny ;) pewnie modelowo się różni
Na wózku jest napisane MIKADO koszt 200 zł i jeszcze do tego spacerówka nosidełko śpiwór parasolka ale już zdjęć nie robiłam

reklama
Ja po wizycie u gina, z dzidzią wszystko ok. Natomiast u mnie, pani ginekolog powiedziała, że trochę za szybko skróciła mi się szyjka. 4 tygodnie temu było 43 mm a teraz 38 mm. Powiedziała, że 5mm na 4 tyg to trochę za dużo. Mam brać magnes i nospę 3x1, trochę więcej odpoczywać (nie to że leżeć ale nie chodzić po sklepach 5h, nie sprzątać za dużo itp) i zwracać uwagę na skurcze. Ja myślałam że takie lekkie twardnienia to nie skurcze, a jednak. Mówi że jak jest do 10 dziennie to jest ok, a jak więcej to warto podjechać na ktg. Aha i mam trochę bardziej pilnować tego co jem bo przybyło mi 2,6 kg w ciągu 4 tygodni.
Kontrola za 2 tygodnie.

Ja po wizycie u gina, z dzidzią wszystko ok. Natomiast u mnie, pani ginekolog powiedziała, że trochę za szybko skróciła mi się szyjka. 4 tygodnie temu było 43 mm a teraz 38 mm. Powiedziała, że 5mm na 4 tyg to trochę za dużo. Mam brać magnes i nospę 3x1, trochę więcej odpoczywać (nie to że leżeć ale nie chodzić po sklepach 5h, nie sprzątać za dużo itp) i zwracać uwagę na skurcze. Ja myślałam że takie lekkie twardnienia to nie skurcze, a jednak. Mówi że jak jest do 10 dziennie to jest ok, a jak więcej to warto podjechać na ktg. Aha i mam trochę bardziej pilnować tego co jem bo przybyło mi 2,6 kg w ciągu 4 tygodni.
Kontrola za 2 tygodnie.
No widzisz u każdej te skurcze są inne bo moje skurcze na szyjkę nie działają bo ma ponad 4 cm... niestety z wagą tez musze się pilnować.... To w miarę możliwości musisz się oszczędzać

Kontrola za 2 tygodnie.
A dzidzia ile już waży? :)

Kontrola za 2 tygodnie.
Będzie dobrze, nie ma co się martwic na zapas ;) jak duża już jest dzidzia? To już teraz zaczynasz wizyty co 2tygodnie?

reklama
Do góry