reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Widać że niezniszczony ;) fajnie że jesteście zadowoleni :) mogę zapytać ile kosztował ? Bo ja mam chyba z tej samej firmy tylko wzór inny ;) pewnie modelowo się różni
Na wózku jest napisane MIKADO koszt 200 zł i jeszcze do tego spacerówka nosidełko śpiwór parasolka ale już zdjęć nie robiłam

reklama
Ja po wizycie u gina, z dzidzią wszystko ok. Natomiast u mnie, pani ginekolog powiedziała, że trochę za szybko skróciła mi się szyjka. 4 tygodnie temu było 43 mm a teraz 38 mm. Powiedziała, że 5mm na 4 tyg to trochę za dużo. Mam brać magnes i nospę 3x1, trochę więcej odpoczywać (nie to że leżeć ale nie chodzić po sklepach 5h, nie sprzątać za dużo itp) i zwracać uwagę na skurcze. Ja myślałam że takie lekkie twardnienia to nie skurcze, a jednak. Mówi że jak jest do 10 dziennie to jest ok, a jak więcej to warto podjechać na ktg. Aha i mam trochę bardziej pilnować tego co jem bo przybyło mi 2,6 kg w ciągu 4 tygodni.
Kontrola za 2 tygodnie.

Ja po wizycie u gina, z dzidzią wszystko ok. Natomiast u mnie, pani ginekolog powiedziała, że trochę za szybko skróciła mi się szyjka. 4 tygodnie temu było 43 mm a teraz 38 mm. Powiedziała, że 5mm na 4 tyg to trochę za dużo. Mam brać magnes i nospę 3x1, trochę więcej odpoczywać (nie to że leżeć ale nie chodzić po sklepach 5h, nie sprzątać za dużo itp) i zwracać uwagę na skurcze. Ja myślałam że takie lekkie twardnienia to nie skurcze, a jednak. Mówi że jak jest do 10 dziennie to jest ok, a jak więcej to warto podjechać na ktg. Aha i mam trochę bardziej pilnować tego co jem bo przybyło mi 2,6 kg w ciągu 4 tygodni.
Kontrola za 2 tygodnie.
No widzisz u każdej te skurcze są inne bo moje skurcze na szyjkę nie działają bo ma ponad 4 cm... niestety z wagą tez musze się pilnować.... To w miarę możliwości musisz się oszczędzać

Kontrola za 2 tygodnie.
A dzidzia ile już waży? :)

Kontrola za 2 tygodnie.
Będzie dobrze, nie ma co się martwic na zapas ;) jak duża już jest dzidzia? To już teraz zaczynasz wizyty co 2tygodnie?

reklama
Do góry