reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy;)

Załączniki

• 20180523_144656.jpg
    20180523_144656.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 66
reklama
Ja też się cieszę bo zauważyłam że jak z kimś rozmawiałam to coraz więcej rozmawiam o dziecku i coraz mniej interesują mnie tematy singielek. Także będę miała z kim się spotykać :)
Mam tak samo, tematy obiektu westchnień nowego co 2 tygodnie nie interesują mnie :p ja mam 1 koleżankę z dzieckiem rocznym (ale już wróciła do pracy) i 1 z dzieckiem rocznym+drugim w brzuchu z terminem na październik. Więc chociaż z nią mam plan czasami iść na spacer ;)

Ja jutro kończę 30, zaczynam 31 [emoji7] to tak dumnie brzmi, że aż się uśmiecham pisząc to :D

Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie ❤️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkow :) będziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki :) i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie :hmm:

U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy;)

Bardzo ładny brzus :*

Nie, nie. U siebie w mieście w dziecięcym kupowaliśmy. Podobny w sumie materiał. Mój też cieniutki. Nie jak nitka :D ale cienki, akurat w sam raz na lato :) masz super ofertę, więc korzystaj :D i zapisz stronę, może kiedyś poproszę :)
Mam jeszcze inny w obserwowanych taki cienki tylko czas wysyłki długi z miesiąc .. muszę popatrzec jeszcze jakies :)
Screenshot_20180523-140006.png
Screenshot_20180523-135947.png

Załączniki

• Screenshot_20180523-140006.png
    Screenshot_20180523-140006.png
    265,6 KB · Wyświetleń: 400
  • Screenshot_20180523-135947.png
    Screenshot_20180523-135947.png
    246,7 KB · Wyświetleń: 398
Ostatnia edycja:
U mnie też by tak było pewnie ale ja dość długo w ciąży krwawiłam więc wtedy nie chciało mi się tam bawić w golenie .. teraz znów muszę leżeć a przy goleniu trochę schodzi więc nie robię tego co chwilę.. ja już teraz muszę zatrudniać męża do trzymania lusterka :)
Oj jak ja bym chciała moc się tak stroić, malować niezobowiazujaco :) Czyli mojego bobra nie ma :D
Próbowałam kiedyś z kremami ale mam mocny zarost i nie schodzily włoski :( próbowałam nawet różnych firm .. tak samo z woskiem na nogach .. próbowałam plastrów i pomimo tego że ból do zniesienia to połowa włosków zostawała
Ja tez duzo wyprobowalam i teraz jestem wierna veet. Nie jest idealnie gladko ale przynajmniej wloski mi nie wrastaja jak przy goleniu

reklama
Do góry