reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wyskoczylo mi zimnisko na ustach.. najpierw miala corka,pozniej maz, a teraz ja,i tak po tydzien po tygodniu..
Ide dzis kupic pomidory do sadzenia..o ile jeszcze beda :p
Witaj w klubie jak to się mówi. Też mam zimnisko.miedzy nosem A ustami. Szlag mnie trafia. Zazdraszczam pomidorów. Chciałam kupić karlowe koktajlowe ale ceny sadzonek powalaja. Niestety w grunt nie mogę nic wsadzić bo mój szalony pies wyzera wszystko. Rok temu wyzarl mi wszystkie hortensje i zioła. Zmadrzalam i w tym roku obsadzam jedynie parapety:)

@Avalia termin mam na 18.08 tylko planowane cc będę mieć... Ja biorę do szpitala wszystko co będę potrzebować według mnie nie licząc się z tym ze szpital mi zapewni. W razie czego zabiorę nie użyte spowrotem... będę pytać się jeszcze gina mojego bo on tam pracuje i on ma mnie rozpakować

@Avalia termin mam na 18.08 tylko planowane cc będę mieć... Ja biorę do szpitala wszystko co będę potrzebować według mnie nie licząc się z tym ze szpital mi zapewni. W razie czego zabiorę nie użyte spowrotem... będę pytać się jeszcze gina mojego bo on tam pracuje i on ma mnie rozpakować
To super. Ja niby nie chce brać rzeczy których teoretycznie nie muszę. Tylko chusteczki jakieś, flanelka, tetrowki i smok. Rodzilam tam już dwa razy i jakoś nie czuje potrzeby by tachac ze sobą więcej. Nie mam gina stamtąd ale biorę stamtąd położna oczywiście jeśli sn będzie:)

Zanka, ja jeszcze do Ciebie odnośnie tego rodzenia na lutyckiej. Na kiedy masz termin? Co z asortymentu zabierasz do szpitala?

W kwestii facetów to ja się nie wypowiadam. Mój na głowę upadł i nawet nie będę pisać o szczegółach bo to się nadaje albo na forum komediowe albo jakieś mega problemy w związku. Próbuje być silna i twarda ale to takie trudne. Mamy już dwoje dzieci, mieliśmy plany, budowę domu więc ciężko jest mi przejść do porządku dziennego nad aktualną sytuacja. No ale nic, zyczcie mi sily i cierpliwości bo przyda się jedno i drugie.
Alkohol owszem jest dla ludzi ale trzeba panować nad sobą. Domyślam się że jak wchodzi w grę odległość w związku i podpici koledzy to wszystko przybiera inny obrót. Oczywiście nie tłumacze nikogo bo pewnych rzeczy się nie robi i nie mówi ale ciążą to niby piękny ale niełatwy okres. Także dla faceta. Jestem pewna że dojeziecie do porozumienia i mam nadzieję że następnym razem chłop ugyzie się w język zanim coś palnie.
Watpie zeby facet sie ugryzl w jezyk.. predzej my czegos nie powiemy.. dojsc do porozumienia ,dojda ,to kwestia czasu ;)
To ja ci zycze wytrwalosci i sily i cierpliwosci i wstrzemiezliwosci abys go nie zabila ;) facet to trudny gatunek.. niby prosty, a jednak nie,bo te cepy zamiast mowic odrazu to wszystko trzymaja w sobie i pozniej te nieporozumienia,pretensje itd..

Witaj w klubie jak to się mówi. Też mam zimnisko.miedzy nosem A ustami. Szlag mnie trafia. Zazdraszczam pomidorów. Chciałam kupić karlowe koktajlowe ale ceny sadzonek powalaja. Niestety w grunt nie mogę nic wsadzić bo mój szalony pies wyzera wszystko. Rok temu wyzarl mi wszystkie hortensje i zioła. Zmadrzalam i w tym roku obsadzam jedynie parapety:)
Polecam maść Erazaban na opryszczkę. Mnie ostatnio mega pomogła[emoji4] typowo dla kobiet w ciąży

reklama
Ja mialam na tarasie w ub.roku pomidory ,w doniczce :p
Mi dzis zaczyna wychodzic bo boli jak cholera jasna.. :/ a myslalam ze jestem chroniona przez ciaze od zarazkow [emoji23]

Do góry