reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale mnie tesciowa wkurzyla.. pokazalam jej filmik jak moja mloda tanczy,stwierdzila ze wzgledem innych dziewczyn moja corka ma grube nogi.. mowie ze nie sa grube tylko nabite i zgrabne,fajne..mowi ze ta z tylu ma zgrabne nogi.. jprd.. oby nie wystrzelila tego mojej corce bo ja zahakam.. moim zdaniem ,corka ma zgrabne sliczne cialko i nogi.. i uwierzcie jej ruchy.. biodereczka.. pupeczka...mmmm a reszta jak kolki tanczyla.. moze kilka sie znalazlo jak corka ale jednak ona to nr 1 dla mnie.. zobaczcie same.. corcia to ta pierwsza na samym srodku
VIDEO0054_0000014753_1.jpg

Moim zdaniem jej nogi sa bardzo ladne.. nie moga bycchude w udach jak u patyka..

Załączniki

• VIDEO0054_0000014753_1.jpg
    VIDEO0054_0000014753_1.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 427
reklama
A Ty oprocz tego chodzisz na szkole rodzenia? I polozna masz z polecenia? Bardzo fajne tematy :) ja zamowienie zlozylam w gemini w czwartek wieczorem i czekam. Pewnie to jeszcze nie wszystko ale reszte raczej dokupie w stacjonarnej aptece. Jak mi przyjda moje zamowienia to ja nie wiem gdzie to pomieszcze :D
Na szkołę rodzenia też chodzimy a położną mam z polecenia :) wiem wiem, że duuużo informacji od wszystkich, ale po 1 to moja pierwsza ciąża, a po 2 i tak mam wolne, to się dokształcam gdzie mogę [emoji23]

MamaDyzia jechała odwieść synka do przedszkola, miała ok 2km do przejechania i koleś w nią wjechał. Niestety dzieciątko tego nie przezyło. I mimo że jechała powoli i ostrożnie, niestety nie uchroniło to maleństwa przed głupotą innych ludzi :(

Ale mnie tesciowa wkurzyla.. pokazalam jej filmik jak moja mloda tanczy,stwierdzila ze wzgledem innych dziewczyn moja corka ma grube nogi.. mowie ze nie sa grube tylko nabite i zgrabne,fajne..mowi ze ta z tylu ma zgrabne nogi.. jprd.. oby nie wystrzelila tego mojej corce bo ja zahakam.. moim zdaniem ,corka ma zgrabne sliczne cialko i nogi.. i uwierzcie jej ruchy.. biodereczka.. pupeczka...mmmm a reszta jak kolki tanczyla.. moze kilka sie znalazlo jak corka ale jednak ona to nr 1 dla mnie.. zobaczcie same.. corcia to ta pierwsza na samym srodku Zobacz załącznik 858980
Moim zdaniem jej nogi sa bardzo ladne.. nie moga bycchude w udach jak u patyka..
Sorry ale jakaś głupia ta twoja teściowa. Bardzo zgrabne nogi :D

Ale mnie tesciowa wkurzyla.. pokazalam jej filmik jak moja mloda tanczy,stwierdzila ze wzgledem innych dziewczyn moja corka ma grube nogi.. mowie ze nie sa grube tylko nabite i zgrabne,fajne..mowi ze ta z tylu ma zgrabne nogi.. jprd.. oby nie wystrzelila tego mojej corce bo ja zahakam.. moim zdaniem ,corka ma zgrabne sliczne cialko i nogi.. i uwierzcie jej ruchy.. biodereczka.. pupeczka...mmmm a reszta jak kolki tanczyla.. moze kilka sie znalazlo jak corka ale jednak ona to nr 1 dla mnie.. zobaczcie same.. corcia to ta pierwsza na samym srodku Zobacz załącznik 858980

Super figurę ma Twoja córa. Ale Twoja teściowa to ma niewyparzony jęzor. Jak można tak powiedzieć o swojej wnuczce tym bardziej, że dziewczyna super wygląda i absolutnie nic jej nie można zarzucić. O zeźliłam się na te babę

reklama
MamaDyzia jechała odwieść synka do przedszkola, miała ok 2km do przejechania i koleś w nią wjechał. Niestety dzieciątko tego nie przezyło. I mimo że jechała powoli i ostrożnie, niestety nie uchroniło to maleństwa przed głupotą innych ludzi :(

ehh...przykre to jest..;/ @chomiczka007 każda z nas ma chyba lepsze i gorsze dni..ale ludzie naprawdę przesadzają, ja też mam wrażenie jakby ludzi tak dziwnie na mnie patrzyli i na mój brzuch..jakby to takie dziwne była kobieta w ciąży..wiadomo , że do sierpnia już nie dużo czasu zostało, a maluszki nasze będą coraz bardziej rosły i przybierały na wadze :D @KatiNails super, że na wizycie wszystko ok ;) ja trzecie prenatalne będę mieć albo 2 albo 9 czerwca :D a pamiętam jak robiłam 1 prenatalne..ale ten czas leci :)

Do góry