reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No musisz uwazac z glaskaniem wlasnie.. :/ ale to tak trudno prawda? ;)

Muszę się pilnować i zobaczę , czy skurczy i twardnień będzie mniej. Ale chyba ktoś będzie mi musiał ręce z tyłu związać bo ręka sama ucieka na brzuszek. Dla mnie to trochę tak dziwnie nie głaskać. To tak jakbym miała tylko mówić do swojej Natalki i na nią patrzeć a nie dotknąć, nie przytulić, nie pogłaskać..

reklama
Muszę się pilnować i zobaczę , czy skurczy i twardnień będzie mniej. Ale chyba ktoś będzie mi musiał ręce z tyłu związać bo ręka sama ucieka na brzuszek. Dla mnie to trochę tak dziwnie nie głaskać. To tak jakbym miała tylko mówić do swojej Natalki i na nią patrzeć a nie dotknąć, nie przytulić, nie pogłaskać..
Wiem co czujesz.. ja staram sie nie glaskac ,ale czasem samo idzie na brzuch :p ale zaczelam robic inaczej,jak tylko poczuje kopniaka czy ruch,klade reke albo "kłujnę" ją tez delikatnie ;) i zaraz do niej cos mowie.. :p

Ewa. Teściowa to gada pierdoly i się nie przejmuj.core tylko pilnuj by się nie przejmowała. Sama mam taką córkę która ma córkę starsza ode mnie parę lat i niestety podlsyszalam nie raz co baba mowi na mój temat. Wychodziło że jestem gruba i krzywe nogi mam i nie wiadomo co jeszcze. Za to jej córeczka ( moja kuzynka) to wg niej "W poprzednim wcieleniu blisko Boga była bo taka piękna ". Antypatia mi na zawsze do tej jedzy zostanie. I jak mam się z nią widzieć zawsze staje na rzesach żeby jak najlepiej wyglądać. A niech gada zołza jedna.

Wiecie. Cieszę się że poniedziałek. Lubię dni robocze mimo większej ilości obowiązków.

Ewa. Teściowa to gada pierdoly i się nie przejmuj.core tylko pilnuj by się nie przejmowała. Sama mam taką córkę która ma córkę starsza ode mnie parę lat i niestety podlsyszalam nie raz co baba mowi na mój temat. Wychodziło że jestem gruba i krzywe nogi mam i nie wiadomo co jeszcze. Za to jej córeczka ( moja kuzynka) to wg niej "W poprzednim wcieleniu blisko Boga była bo taka piękna ". Antypatia mi na zawsze do tej jedzy zostanie. I jak mam się z nią widzieć zawsze staje na rzesach żeby jak najlepiej wyglądać. A niech gada zołza jedna.

Wiecie. Cieszę się że poniedziałek. Lubię dni robocze mimo większej ilości obowiązków.
Dzieki ;) tzn ja nie porownuje dzieci.. i przy corce i w ogole.. kazde jest inne,ale wiadomo ze nasze ,dla nas sa najladniejsze i najlepsze ;) i serio nie kumam takich ludzi.. nie moga sie dowartosciowac same inaczej bo sa cwele to porownuja innych?

Na szkołę rodzenia też chodzimy a położną mam z polecenia :) wiem wiem, że duuużo informacji od wszystkich, ale po 1 to moja pierwsza ciąża, a po 2 i tak mam wolne, to się dokształcam gdzie mogę [emoji23]
Ja pewnie gdyby nie praca to bym tez czerpala wiedze z roznych źródeł :) na pewno bedziesz dobrze przygotowana i mniej stresu bedzie Cie to.kosztowac. Jak mialam wiecej czasu to ogladalam kanal KatiTV czy jakos tak na youtube. Bardzo fajnie opowiada o rzeczach zwiazanych z porodem i noworodkach. Ogladalam pare roznych youtuberek i ta mi najbardziej przypasowala :) polecam, zwlaszcza dla pierworodek

:) nie znam szpitala w Wolsztynie. Ja planuje poznan lutycka:)
Na Lutyckiej kiedys lezal moj tato ale to po wylewie ;) nie znam szpitali w Poznaniu pod wzgledem polozniczym ;) Wolsztyn to dosc fajny szpital.. 14 lat temu trafilam na mila opieke.. zobaczymy teraz :p w Tomyslu chyba bym nie rodzila..

reklama
Do góry