reklama
madziula92
Fanka BB :)
Przytuliłabym się do takiej michy czereśni
Muszę się dziadków zapytać jak tam czereśnia się trzyma. Od paru lat daje coraz marniejsze owoce i coraz mniej, a kiedyś... jak weszłam na drabinę zbierać do wiadra, to najpierw się opchałam, a potem zbierałam Dziadek się zawsze ze mnie śmiał i rezerwowali mi pół drzewa
Poza tym dzień dobry w ten piękny dzień Kawkowo się witam.
ale zrobiłyście mi smaka na czereśnie mi się chce takich słodkich mniam mniam
G
gosc12
Gość
Takie sny są superHej dziewczyny.. wczoraj chyba przegielam na ogrodzie, bo chodzic nie moge ,tak mnie krzyz boli.. a w sumie nie szarpalam ani nic.. jednak cialo zastyga.. ech..
Snilo mi sie dzis ze rodzilam.. mialam bole itd.. i urodzilam dziewczynke.. zdrowa ,sliczna.. cudo.. ❤ chyba nie moge sie juz doczekac..
Gorzej jak się będzie tłumaczyc na odwrót i urodzisz przystojniaczka
Też bym pojadlaale zrobiłyście mi smaka na czereśnie mi się chce takich słodkich mniam mniam
G
gosc12
Gość
Załączniki
Anulaa88
Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]Na zimę będziecie ubierać w ten Zobacz załącznik 858571 kombinezon dziecko i wkładać jeszcze w taki Zobacz załącznik 858570 i dopiero do wózka ? Czy za ciepło będzie raczej ? I tylko w ten pierwszy, przykryć kołderka wystarczy ?
Ja mam po synu biały kombinezon zimowy na 62.Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]
Jesiennego i innego zimowego nie mam. Na to będzie czas jak się mała urodzi i będę widziała jaki rozmiar nosi. Bo ciężko tak przewidzieć jakie będzie dziecko i jak będzie przybierać
G
gosc12
Gość
Myślę, że to zależy od zimy. Jak dla mnie zbyt odległy termin[emoji23]
Ja mam po synu biały kombinezon zimowy na 62.
Jesiennego i innego zimowego nie mam. Na to będzie czas jak się mała urodzi i będę widziała jaki rozmiar nosi. Bo ciężko tak przewidzieć jakie będzie dziecko i jak będzie przybierać
Dziekii
Luiza.
Przerąbane pracować w niedzielę. Sobie przypomnę moją pracę i też, świątek, piątek czy niedziela.Dzień dobry.
Luiza, ja też właśnie piję kawkę tyle że jestem w pracy we tylko do 13ej na szczęście.
Ubrałam się w spodnie i marynarkę a zrobiło się upalnie, dupa mi się zagotuje w tych spodniach
chomiczka007
Moderatorka
@klaudiaa975 to wszystko zalezy tak naprawdę od zimy, więc chyba bez sensu aż tak wybiegac do przodu Ja syna ubierałam właśnie w zalezności od temperatury. U nas zimy raczej cieple ostatnio więc nie ma też co przesadzać. Ja mniej więcej robiłam tak jak na załączonym obrazku .
Jeśli chodzi o dodatki do nosidełka, to wolałabym za tą cenę kupić porządny atestowany bezpieczny fotelik z gwiazdkami ADAC, niż kupować takie zbędne dodatki
Jeśli chodzi o dodatki do nosidełka, to wolałabym za tą cenę kupić porządny atestowany bezpieczny fotelik z gwiazdkami ADAC, niż kupować takie zbędne dodatki
Załączniki
reklama
chomiczka007
Moderatorka
@Vanilia120 gdzies uciekł mi wczesniejszy post. Kurcze jaki ten świat mały, miałyśmy tego samego fotografa