G
gosc12
Gość
Ciekawe czy stabilne i czy ma materac w środku tak to, nawet całkiem spoko w tej cenieDziewczyny takie cacko znalazłam[emoji5]Zobacz załącznik 858320
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe czy stabilne i czy ma materac w środku tak to, nawet całkiem spoko w tej cenieDziewczyny takie cacko znalazłam[emoji5]Zobacz załącznik 858320
Ja też często smarkam krwią raz po smarkaniu leciała mi nawet krew dluzszy czas ale takie podkrwawuania to normalne tak samo jak krwawienie dziąseł w ciazyNie znam się za bardzo, ale powiem Ci, że ja też ciągle smarkam z krwią. Nie jest tego dużo ale takie zabarwione. A wyniki krwii mam cały czas bardzo dobre, więc nie wiem czy to się ze sobą łączy.
Ja takich rzeczy przełknąć nie mogę a nawet jak widzę...to dostaje gesiej skórki. A nigdy nawet nie jadłam, najgorsze są śledzie z rodzynkami mojej ciotki nawet nie mogę na nie patrzeć jak ktoś to je.Pieczony oscypek z konfiturą żurawinową [emoji7][emoji7][emoji7]
Albo sałatka z kurczakiem, ryżem, kukurydza, ananasem, majonezem i curry [emoji7] chyba dzisiaj zrobię
Ma kółeczka? Wygląda po królewskuDziewczyny takie cacko znalazłam[emoji5]Zobacz załącznik 858320
Ekstra!!! Bardzo ładny[emoji16]W końcu wczoraj mój wózek dotarł. Bardzo mi się podoba, na żywo wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach Szkoda że jeszcze tyle czekania na pierwszą jazdę Róż idealnie do niego pasuje
Zobacz załącznik 858337 Zobacz załącznik 858338 Zobacz załącznik 858339 Zobacz załącznik 858340 Zobacz załącznik 858341 Zobacz załącznik 858341
Bebetto króluje ja mam szaro żółty.W końcu wczoraj mój wózek dotarł. Bardzo mi się podoba, na żywo wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach Szkoda że jeszcze tyle czekania na pierwszą jazdę Róż idealnie do niego pasuje
Zobacz załącznik 858337 Zobacz załącznik 858338 Zobacz załącznik 858339 Zobacz załącznik 858340 Zobacz załącznik 858341 Zobacz załącznik 858341
Nie wiem czy to co na zdjęciu to stelaż nawet wiec pisałam do tej babki ale echo na razie. W sumie łóżeczko tez mam z baldachimem itp ale chcę jeszcze mini łóżeczko w salonie aby mieć na oku malutkaMa kółeczka? Wygląda po królewsku