A ja dzisiaj miałam wizyte , żelazo troszeczkę się podniosło, z testu na żelazo co robili mi w szpitalu z 4 pobrań wynika że anemia jest spowodowana niedoborem b12 , przepisala mi na recepte wiec mam nadzieję że będzie teraz już lepiej, ciśnienie 112/71 więc chyba w miare, tętno dzidzi 138 chyba , a waga to wyszło na to że schudłam ..ale to nie możliwe jak ja jem ostatnio bardzo duzo możliwe że waga im się popsuła,raczej napewno , ale i tak od początku ciazy juz mam prawie 4 kg na plusie
ostatnio tak mi się ciezko oddycha że szok , ale gin powiedziała że muszę się jeszcze troche pomęczyć bo macica jest wysoko i wszystko uciska
miałam EKG ale wszystko ok wyszlo .
A potem się wkurzyłam bo zadzwonili do mnie że szpitala bo miałam mieć tam robione USG to trzecie za tydzień a oni mówi że w maju i czerwcu nie robia bo cos tam przez remont, i muszę iść prywatnie teraz między 25 maja a 4 czerwca i placic ..
A kolejna wizyta u gin 18 czerwca .
Wczoraj zamowilam sobie koszule do karmienia, biustonosz , szlafrok cienki ,2 czapeczki bawełniane dla małej ,podkłady poporodowe i majtki siateczkowe , to już za dużo mi rzeczy nie zostało do kupienia
Dzisiaj 29.4 tydzień
Zobacz załącznik 858086