G
gosc12
Gość
Krew to normalne i pieczenie też przy biegunce. A może spytaj lekarza. I skoro tak Ci się dzieje to nie jedz nic i nie pij z przetworów mlecznych. Widocznie przestałas tolerować. Nawadniaj się dużo i zwracaj uwagę czy nie masz wtedy gorączki. Porozmawiaj o tym z lekarzem bo może być nie bezpieczne w ciąży.Kurcze dziewczyny mam problem i nie wiem od czego.. dzis krazylam po miescie i trafilam na wc,no i rozwolnienie.. ide do domu w polowie drogi czuje ze nie wytrzymam(tak jak wtedy co wam opowiadalam, ze o malo w row nie poszlam) i faktycznie nie dotarlam do ubikacji.. tzn dotarlam ale w polowie za pozno i w jednej trzeciej nie trafilam do ubikacji.. teraz znowu mam biegunke.. a zjadlam loda.. przed przyjazdem do domu tez zjadlam loda.. zauwazylam ze np po wypiciu mleka tez sie tak dzieje.. wstyd mi za to co dzis sie stalo ,tak jakby zwieracze mi nie trzymaly.. ale czemu po mleku i przetworach mlecznych? W drugim trymestrze moglam to litrami pic i nic a teraz nawet lody? Zalamana jestem bo szczypie mnie w srodku i nawet cos sie tam uszkodzilo od tej biegunki bo kropki krewki byly ale takie drobniutkie,bladorozowe,nie zywa krew.. jakby tylko delikatnie uszkodzona sluzowka byla..![]()