E
Ewka34
Gość
Ja jestem po zjedzeniu lodow wlasnieMi tez właśnie nie, mój facet zjadł teraz późny obiad a ja jadę na arbuzie, pomarańczy, winogronach i bananietaka zażyczyłem sobie kolacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem po zjedzeniu lodow wlasnieMi tez właśnie nie, mój facet zjadł teraz późny obiad a ja jadę na arbuzie, pomarańczy, winogronach i bananietaka zażyczyłem sobie kolacje
Tylko bez powodu, nigdy jak się uderze w głowę. Bo to mi się nigdy nie zdarza, czasem w nocy w ścianę uderzyłam przez sen ale po tym tylko guz i nic więcej. A te ataki mam różnie, jak kupuję mięso w sklepie i później już cały dzień do d.. albo jak leżę oglądam tv , jak robię obiad. No po prostu niespodziewanie. A jak na początku zaczynam mieć blaski w oczach to już mi się płakać chce bo wiem co mnie czeka.Ja bym powiedziała o tym gin na wszelki wypadek. A powtarza Ci się tak jak się uderzysz w głowę tylko czy bez powodu też?
A łóżeczko nie wystarczy później przemyć, wytrzeć ? Muszę je przykrywać czymś ?Broń Boże, pościel i baldachimy to na sam koniec jeśli nawet i nie wtedy jak Ty będziesz w szpitalu i wieczór wcześniej przed powrotem najlepiej jak facet to założy. Materac owwszem, ale wszystko pod folia najlepiej trzymać żeby się nie kurzyłoja za tydzień w poniedziałek będę miała już łóżeczko ogarnięte, ale zakrywamy je folia, a materac zamawiam 10 czerwca i tez zostawiam go w folii oryginalnej
![]()
Prześcieradło ochronne przed zalaniem tak ? Ja kupiłam dwa prześcieradła które są nie przemakalne , takie specjalne. Ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze dodatkowo czegoś pod spód ? Czy takie prześcieradło wystarczy. Ale chyba takie maleństwo nie przesikuje się jeszcze ? W dodatku , że będę na bierzaco sprawdzać pieluszkęA będziecie zakładały te prześcieradło ochronne ? Ja dostałam ta poduszkę klin i chyba ja wsadzę pod materac, żeby był ten skos do ewentualnego ulegania podczas snu
SmacznegoMi tez właśnie nie, mój facet zjadł teraz późny obiad a ja jadę na arbuzie, pomarańczy, winogronach i bananietaka zażyczyłem sobie kolacje
1. Nie trzeba1. A na taki komplet : body długi rękaw+leginsy/polspiochy będziecie zakładać sweterek lub bluzę ? Nawet jak będzie ciepło ? Czy raczej body wystarcza ?
2. Pod pajacyk trzeba włożyć body ? Żeby lepiej trzymały pieluszkę i ogólnie żeby było dziecku ciepłej ? Bo musi mieć dwie warstwy ?
Czuje , że będę się stresować podczas ubierania :// że nie będę wiedziała co ubrać na daną pogodę itp..
A łóżeczko nie wystarczy później przemyć, wytrzeć ? Muszę je przykrywać czymś ?
Kurcze dziewczyny mam problem i nie wiem od czego.. dzis krazylam po miescie i trafilam na wc,no i rozwolnienie.. ide do domu w polowie drogi czuje ze nie wytrzymam(tak jak wtedy co wam opowiadalam, ze o malo w row nie poszlam) i faktycznie nie dotarlam do ubikacji.. tzn dotarlam ale w polowie za pozno i w jednej trzeciej nie trafilam do ubikacji.. teraz znowu mam biegunke.. a zjadlam loda.. przed przyjazdem do domu tez zjadlam loda.. zauwazylam ze np po wypiciu mleka tez sie tak dzieje.. wstyd mi za to co dzis sie stalo ,tak jakby zwieracze mi nie trzymaly.. ale czemu po mleku i przetworach mlecznych? W drugim trymestrze moglam to litrami pic i nic a teraz nawet lody? Zalamana jestem bo szczypie mnie w srodku i nawet cos sie tam uszkodzilo od tej biegunki bo kropki krewki byly ale takie drobniutkie,bladorozowe,nie zywa krew.. jakby tylko delikatnie uszkodzona sluzowka byla..![]()