Anulaa88
Fanka BB :)
Super ekstra[emoji16][emoji16][emoji16] też duży chłopak[emoji16]Hej ja też już po wizycie Kacper waży już 1200 gram a to dopiero koniec 26 tygodnia. W ciągu miesiąca 700 gram przybyło ale pani gin mówiła że spokojnie do kilograma może miesięcznie. Ujście szyjki zamknięte wszystkie wyniki bardzo dobre. Wkońcu pozbyłam się infekcji grzybiczej hurra [emoji14]
Zalecenia to nie masować brzuszka i dalej prenatal, magnez 3x dziennie i za miesiąc morfologia i mocz. Wszystkie badania mam porobione na chwilę obecną. Podpytałam panią doktor o to w którym szpitalu pracuje i akurat nie w tym co zakładałam że ja chcę rodzić. Ale upewniła mnie że warunki się bardzo zmieniły na plus więc zastanowię się jeszcze nad tym szpitalem. Zaczęła mi coś wspominać o cesarce bo mały ewidentnie nie chce się przekręcić (cały czas pośladkowo) i drugi czynnik ku cesarce to wizyta u okulisty bo mogę mieć wskazania okulistyczne do cc. Do 34 tygodnia mam mieć konsultację okulistyczną wpisaną do karty ciąży więc wtedy może sytuacja będzie jaśniejsza. Po wizycie poleciałam do apteki po lactovaginal bo mam upławy ale na szczęście nie bakteryjne i STARSZA PANI mnie puściła w kolejce przed siebie, szok i niedowierzanie
Kolejna wizyta 12 czerwiec
Przypomniałaś mi, żeby zapytać mojego o okulistę[emoji16]
Śliczne [emoji16] hmmm, najwyżej nie będziesz mu robić zdjęć, jak będzie w to ubrany[emoji23][emoji23][emoji23] i nie będzie dowodu [emoji16]Kurcze pokazało mi się dziś takie cudo. No piękne. Ale wątpię żeby mojemu synowi się podobało Zobacz załącznik 857265
Na pewno trzeba[emoji4] zaraz pewnie się wypowiedzą dziewczyny, które chcą tam rodzić[emoji16]któraś z Was kiedyś pisała, że chce rodzić na Łubinowej w Katowicach mam pytanie czy do tego szpitala trzeba skierowanie czy jak to jest jeśli chodzi o poród? bo ja chodzę do lekarza, który tam pracuje ale jeszcze nie pytałam o to a wizyta dopiero 6 czerwca