Luiza.
Fanka BB :)
Ja przy Kubie raz tak sobie zrobiłam, że zrobiłam mleko i na noc postawiłam w podgrzewaczu... ono się po prostu zważyło, jak stała sobie woda, to jej nic nie było. Teraz dostałam podgrzewacz z regulacją temperatury, ale czy go będę używać? Nie wiem.Dzięki za opinie na temat monitora i podgrzewacza
Z mm jest tak jak mówisz, że trzeba robić świeże, więc ja nie pod tym kątem mówię. Wtedy wiadomo że łatwiej zagotować wodę normalnie i zrobić świeże. Myślę o podgrzewaczu jeśli odciągnę swój pokarm i zostawie go na kilka godzin w lodówce i wtedy trzeba go podgrzać.
Najsłodsze buty ever. Dużo słyszałam o ali, nawet piękny bliźniaczy wózek tam widziałam, ale jak to z chińskimi produktami jest, tanie można z droższymi to loteria. Ale buciki są przecudneTakie mi dziś niechodki z aliexpress przyszły dla małej [emoji7][emoji7] za całe 0.90$ [emoji23]Zobacz załącznik 856961
Mi diabetolog powiedziała, że przy pierwszym badaniu glukozy powinnam mieć już krzywą zrobioną, a miałam cukier 99,5... i że najlepiej jak ciężarna nie ma powyżej 90 na czczo, także co lekarz to inne "normy"Dokładnie tak do 100 jest norma dziwny ten lekarz