reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzięki za opinie na temat monitora i podgrzewacza :)
Z mm jest tak jak mówisz, że trzeba robić świeże, więc ja nie pod tym kątem mówię. Wtedy wiadomo że łatwiej zagotować wodę normalnie i zrobić świeże. Myślę o podgrzewaczu jeśli odciągnę swój pokarm i zostawie go na kilka godzin w lodówce i wtedy trzeba go podgrzać.
Ja przy Kubie raz tak sobie zrobiłam, że zrobiłam mleko i na noc postawiłam w podgrzewaczu... ono się po prostu zważyło, jak stała sobie woda, to jej nic nie było. Teraz dostałam podgrzewacz z regulacją temperatury, ale czy go będę używać? Nie wiem.

Takie mi dziś niechodki z aliexpress przyszły dla małej [emoji7][emoji7] za całe 0.90$ [emoji23]Zobacz załącznik 856961
Najsłodsze buty ever. Dużo słyszałam o ali, nawet piękny bliźniaczy wózek tam widziałam, ale jak to z chińskimi produktami jest, tanie można z droższymi to loteria. Ale buciki są przecudne

Dokładnie tak do 100 jest norma dziwny ten lekarz
Mi diabetolog powiedziała, że przy pierwszym badaniu glukozy powinnam mieć już krzywą zrobioną, a miałam cukier 99,5... i że najlepiej jak ciężarna nie ma powyżej 90 na czczo, także co lekarz to inne "normy"

reklama
Siusiam w domu do pojemnika i zawożę do laboratorium. To była moja wina bo teraz zapomniałam o tym, że mam dać mocz do badania i nie zrobiłam w domu tylko w łazience przychodni.

Ja też chce Wiktor nie mogę się dogadać z mężem on się upiera nad Julkiem ja Dawid A Wiktor nam się podoba jeszcze mamy czas a jak ktoś mnie pyta jakie imię to odopowiadam ze Pankracy sprawdzam jak ludzie reagują a ostatnio mama mówi że Idą, ,zimni ogrodnicy'' czyli imieniny mojego syna zapomniałam o co chodzi
Ja juz z nikim nie rozmawiam na temat imienia, bo juz wystarczajaco opinii sie nasluchalam... takie daj, a takie nie... Sami musimy zdecydowac :)

reklama
Zachwycily mnie dzisiaj ciuszki z h&m, stwierdzilam, ze jak synek bedzie wiekszy to bede tam go ubierać. Za 3 pary polspioszkow dalam 20zl na przecenie :) sweterek tez h&m, reszta pepco. Wzielam czapeczke rozm 62 ale strasznie malutka mi sie wydaje
IMG_20180514_184233.jpg

Załączniki

• IMG_20180514_184233.jpg
    IMG_20180514_184233.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 413
Do góry