reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja wreszcie wczoraj zamówiłam materiały na kocyk cieplejszy i na kocyk do fotelika samochodowego więc jak przyjda to będę szyła chociaż ten do fotelika to skończę dopiero jak fotelik kupimy bo muszę zmierzyć gdzie dziury na pasy zrobić.

Takie cienkie kocyki mam dużo po córce wić coś się znajdzie a jak będzie bardzo gorąco to pewnie i tak tylko pieluszka zda egzamin.

Pokaż efekt końcowy. Też lubię poszyć czasem. Ostatnio kilka takich rękawków uszyłam do karmienia, więc jakby któraś z was chciała to zapraszam :)
IMG_20180512_094346.png

Załączniki

• IMG_20180512_094346.png
    IMG_20180512_094346.png
    336,9 KB · Wyświetleń: 429
reklama
Czeka mnie kolejny nie spodziewamy wydatek.. chciałam uprać kolejna część ubranek i jak spojrzałam wczoraj na spioszki, pajacyki a dzisiaj na polspiochy , leginsy.. to uświadomiłam sobie , że nakupowalam 62-68 a to takie duże i mi się dziecko utopi w tym.. muszę szukać kolejnej paczki ciuszkow na 56 .. dużo na 56 macie ubranek ?

Czeka mnie kolejny nie spodziewamy wydatek.. chciałam uprać kolejna część ubranek i jak spojrzałam wczoraj na spioszki, pajacyki a dzisiaj na polspiochy , leginsy.. to uświadomiłam sobie , że nakupowalam 62-68 a to takie duże i mi się dziecko utopi w tym.. muszę szukać kolejnej paczki ciuszkow na 56 .. dużo na 56 macie ubranek ?
No ja mam przynajmniej po 5szt każdego rodzaju

Ja mam termin na 28lipca a siostra(chrzestna Alicji) urodziła się 27lipca :) więc może akurat będą miały urodziny w ten sam dzień :D
U mnie podobnie jest :) ja mam termin na 24 sierpnia, a moja siostra (która tez ma zostać chrzestna naszej małej) urodziła się 25 sierpnia. A moja mama tak naprawdę tez miała z nią termin na 24, ale urodziła już po polnocy. Także taki zbieg okoliczności :)

Ja wreszcie wczoraj zamówiłam materiały na kocyk cieplejszy i na kocyk do fotelika samochodowego więc jak przyjda to będę szyła chociaż ten do fotelika to skończę dopiero jak fotelik kupimy bo muszę zmierzyć gdzie dziury na pasy zrobić.

Takie cienkie kocyki mam dużo po córce wić coś się znajdzie a jak będzie bardzo gorąco to pewnie i tak tylko pieluszka zda egzamin.
Ja też kupiłam pieluszkę bambusowa gdyby było bardzo ciepło i taka bardzo cieniutką kołderkę , minimalna grubość więc na pewno się przyda :) i kocykow mam trochę średnich i z trzy grubsze :)
Pochwal się jak już skończysz :)
Pokaż efekt końcowy. Też lubię poszyć czasem. Ostatnio kilka takich rękawków uszyłam do karmienia, więc jakby któraś z was chciała to zapraszam :)
Zobacz załącznik 856096
Po ile sprzedajesz ?:)
No ja mam przynajmniej po 5szt każdego rodzaju
Ja mam body może z 4/5 par, polspiochy 1/2, 0 śpiochów i 0 pajacykow, więc wypadało by coś dokupić.. nie wiem o czym ja myślałam jak kupowałam te 62 i 68 :/
U mnie podobnie jest :) ja mam termin na 24 sierpnia, a moja siostra (która tez ma zostać chrzestna naszej małej) urodziła się 25 sierpnia. A moja mama tak naprawdę tez miała z nią termin na 24, ale urodziła już po polnocy. Także taki zbieg okoliczności :)
To rzeczywiście podobnie :)
I tak czuje , że urodzę dużo wcześniej niż o jeden dzień ale wszystko możliwe :p

Ja mam sporo bo dostałam, wszystkie nowe kupowałam na 62 (chyba że rampersy z krótkimi spodenkami to 56). Ale gdybym kupowała sama wszystko, to nie kupowałabym dużo. Myślę, że jak dziecko urodzi się koło 54-56 cm to pochodzi w 56 ze 2 tygodnie, max miesiąc, więc nie ma co szaleć :) więc jak masz kilka kompletów na 56 to może wystarczy :)

reklama
Mam dość sporo, jeszcze nie liczyłam, bo mi się tego prasować nie chce i czeka ciągle w szafie na ten etap, ale z czystym sumieniem powiem, że mam ich najwięcej, 50 też mam sporo. Z tym, że ja gigantów się nie spodziewam :)

Do góry