My mamy jutro komunie chrześnicy męża, co najlepsze tydzień temu mierzyłam sukienkę była akurat - wczoraj za mała! [emoji3] lecę dzisiaj na zakupy mam nadzieje ze cos znajdę [emoji14] a za 2 tyg jeszcze wesele przyjaciół. Wspominalyscie o terminach porodu i zbliżających sie z tym rocznicami, widzę ze dużo osób ma zbliżone daty, ja tez termin z om 8.08, usg 10.08 a 2ga rocznica ślubu 20.08 piękny prezent mąż dostanie [emoji7]
reklama
Fiorna
Fanka BB :)
@Maljan @Anulaa88 @.rudzielec Wczoraj polatałam i jeszcze wysępiłam masaż nóżek na dobranoc
@zanka200389 powodzenia i trzymamy kciuki na pewno wszystko pójdzie według planu
@zanka200389 powodzenia i trzymamy kciuki na pewno wszystko pójdzie według planu
Wszystko będzie dobrze! Powodzenia :*Dzień dobry. Dziewczyny mój syn dzisiaj idzie do pierwszej komuni św. Trzymajcie kciuki aby wszystko poszło gładko. Mam takiego stresa ze nie spałam prawie całą noc.
madziula92
szał komunijny się zaczął hehe my mamy jutro dwie komunie , córki brata mojego męża, i mojego kuzyna, w tym samym kościele ale będzie gonitwa, bo chwilę tu , chwilę tu i dzień zleci mam nadzieję, że wejdę w sukienkę, którą mierzyłam 1,5 tyg temu hihi
G
gosc12
Gość
Szacun za taki zabiegany dzień ja wczoraj tez miałam dużo w planach, ale jakoś się tak wszystko układało pomyślnie, ze zawsze chwile na odpoczynek była i powiem Ci, że 130zl za bukiet ślubny to nie dużo!! Za mój mąż płacił chyba ponad 200zl, a zamawiałam w najtańszej kwiaciarni i poza miastem... No ceny „ślubnych” artykułów i usług przerażają... ale mimo wszystko ja z wielkim sentymentem wracam do moich przygotowań i do samego dnia ślubu [emoji5] u Ciebie tez tak będzie już ostatni tydzień to ostatniej detale i szczegóły [emoji846] na pewno będzie pięknie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ i czekamy na fotki [emoji16]
Śliczniusi [emoji173]️ z Allegro go zamawiałaś? Od jakiego sprzedawcy? Ja szukam tez takiego grubszego kocyka i tez chce ta tkaninę, ale nie mogę znaleźć. A jak znajduje to jakieś kosmiczne ceny są... podasz nazwę sprzedawcy? [emoji16] proszę [emoji4]
To mamy chyba podobne zdolności manualne [emoji12] ja chodzę na hybrydę do kosmetyczki i nawet nie myśle o kupnie lampy, bo jak zwykłym lakierem maluje to musze 5 razy poprawiać, wiec o hybrydzie wole nie myśleć [emoji12]
Ja dziś znów sama cały dzień. Mąż w pracy niby do 14, ale pewnie wróci o 17 jak to ostatnio ma w zwyczaju. Obiadu nie musze robić, bo mam jeszcze pół garnka ogórkowej, sprzątać tez nie musze, bo wczoraj ogarnelam mieszkanie. I co robić Kobiety dziś? Chyba poodwiedzam obie Mamy [emoji12]
Przejrzyj sobie tą stronę
Mają śliczne kołderki/kocyki do łóżeczka , wózka , ochraniacze ja na swój zestaw już czekam
Załączniki
G
gosc12
Gość
Ja mam termin na 28lipca a siostra(chrzestna Alicji) urodziła się 27lipca więc może akurat będą miały urodziny w ten sam dzieńKażdy widzę ma jakiś dzień, w którym chciałby urodzić ja bym chciała żeby mały urodził się 26.07, bo ja jestem z 26.10, a mąż 26.05 to cała rodzinka byłaby z 26 lub 31.07 bo wtedy mój tata ma urodziny.
My też mamy rocznicę ślubu PIERWSZĄ 1 września, więc na pewno będziemy już w trójeczkę, ale chciałabym też wyjść gdzieś chociaż na 1h na kolację z mężem a małego zostawić którejś babci
U ciebie fajnie wszyscy 26
Byłam na USG 3D i nie wiem jakim cudem lekarka zaraz po padaniu stwierdziła , że jestem strasznie zestresowana ciąża. Że mam się cieszyć dzieckiem i nie bać wszystkiego bo w końcu po porodzie dostanę depresji. Mam wyluzować i nie stresować. Więc próbuje u Ciebie te jest wszystko dobrze więc tylko czekajmy do rozwiązaniaOstatnio jestem trochę przewazliwiona i martwienie się dopadło i mnie niestety. Dlatego trochę unikam forum bo jeszcze za dużo wyczytać i będzie. [emoji14]
Więcej odpoczywaj i będzie dobrze ;-*Hejka, ja byłam wczoraj na wizycie, równy 27tydzień i mała Laurka waży już 1kg [emoji7] niestety szyjka zaczyna mięknąć, kontrola za 2 tyg, zobaczymy co robić dalej. Na razie mam trochę zwolnić tempo i brac luteinę dopochwowo 2x1 [emoji25] trochę humor mi to popsuło
Ważne , że się nie skraca .. córeczka już duża
Zazdroszczę mnie to czeka za rok/dwa i już doczekać się nie mogęDziewczyny a ja dziś miałam intensywny dzień czyli było dziś wychodne
Mój dziś ma wolne, na szybko odgrzałam wczorajszy obiad i o 12:30 pojechaliśmy najpierw do cukierni zamówić kołacz weselny bo mój będzie niósł do pracy, potem chciałam zamówić bukiet weselny ale akurat pani w kwiaciarni powiedziała że w tej sprawie mam się kontaktować z szefową telefonicznie więc sorry ale nie - zrezygnowałam z tej kwiaciarni. Było koło 13 nie było sensu wracać do domu bo o 14 miałam umówioną przymiarkę sukni więc pojechaliśmy po drodze do pepco i kupiłam te body po.4,99 4 sztuki i pojechaliśmy na przymiarkę. U mnie dziś cały dzień duchota, zanim się z auta doczłapałam do salonu sukien to byłam cała spocona. No i super weszłam pani mnie ładnie przywitała i zaczęłyśmy przymiarkę.... iiiiiiiiiiii nieuwierzycie ale pani nie mogła mnie dopiąć... siłowała się z tym ze 3 minuty aż wkońcu wzięła metr i zaczęła mnie mierzyć i mówi "no ładnie przybyło pani 2 cm w biuście i 10 cm w brzuszku" - a mierzenie miałam 4 maja więc raptem 6 dni temu no ale na spokojnie suknia nie była wykończona na cacy więc pani tam miała zostawiony spory zapasik więc poluzowała troszkę i się zapięłam. Moje pierwsze odczucie... zrobiło mi się ciężko. Pani tam pytała czy coś uwiera itd a ja mówię że nie chciałabym stanąć w tej sukni na wadze a ona się zaśmiała i mówi "ona i tak jest z tych lżejszych". Pani mi doradziła w sprawie bukietu żeby kupić taki puszczony a nie w formie kulki żeby optycznie zamaskować brzuszek. Po przymiarce pojechaliśmy do innej kwiaciarni i zamówiłam bukiet róża z frezją i eukaliptusem i szczena mi opadła jak mi pani powiedziała cenę..190 zł + 13 zł za butonierkę. No ale trudno co zrobić.. potem skoczyliśmy do leroy merlin po takera i do auchana na rzeczy spożywcze. Na kolację zrobiłam sos pieczarkowy z makaronem i padam na twarz. Dopiero co skończyłam zmywać po kolacji.
Powodzenia w przygotowaniach :*
Śliczny zestawPrzyszedl dzis kocyk i podusia i jako ze czekalismy dlugo ,w gratisie dali serduszko z minky do zawieszenia na baldachim lub wozek serduszko minky kolor bialy,druga strona zygzaki bezowo-biale a ten kocyk.. cudo.. choc male bo do wozka ale idealne.. dobrze ze wzielam grubszy Zobacz załącznik 856033
Gratuluję :*Dzień dobry. Dziewczyny mój syn dzisiaj idzie do pierwszej komuni św. Trzymajcie kciuki aby wszystko poszło gładko. Mam takiego stresa ze nie spałam prawie całą noc.
G
gosc12
Gość
Lepiej zmierz bo teraz przybieramy z dnia na dzieńszał komunijny się zaczął hehe my mamy jutro dwie komunie , córki brata mojego męża, i mojego kuzyna, w tym samym kościele ale będzie gonitwa, bo chwilę tu , chwilę tu i dzień zleci mam nadzieję, że wejdę w sukienkę, którą mierzyłam 1,5 tyg temu hihi
madziula92
Lepiej zmierz bo teraz przybieramy z dnia na dzień
wczoraj ją przepłukałam i dziś zobaczę, najwyżej mam jeszcze dwie, w które myślę, że wejdę
Biedroneczka10
Ja wreszcie wczoraj zamówiłam materiały na kocyk cieplejszy i na kocyk do fotelika samochodowego więc jak przyjda to będę szyła chociaż ten do fotelika to skończę dopiero jak fotelik kupimy bo muszę zmierzyć gdzie dziury na pasy zrobić.
Takie cienkie kocyki mam dużo po córce wić coś się znajdzie a jak będzie bardzo gorąco to pewnie i tak tylko pieluszka zda egzamin.
Takie cienkie kocyki mam dużo po córce wić coś się znajdzie a jak będzie bardzo gorąco to pewnie i tak tylko pieluszka zda egzamin.
reklama
Bajunia
Też w sumie nie wiem czy naturalnie sama się nie uwypukli a te nakładki sobie trochę kosztują z tego co widzę. Nie wiem juz sama. Mam zerowe doświadczenie
Ja myślę że trzeba poczekać. Podejrzewam że jak dziecko będzie ssało to brodawka sama się wyciągnie.