reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mnie się wydaje że mam duży ale co mnie ktoś widzi to mówi że mam malutki brzuszek i jak mówię że sierpien termin to robią wielkie oczy więc chyba jednak nie jest taki duży :)

Moja córka urodziła się 55 cm 3650 a ja mam 164 mąż 180 no i w dodatku bardzo szybko rośnie. Teraz ma 5 lat i jest wzrostowo jak dzieciaki starsze o rok(z takimi chodzi do przedszkola j nie widać różnicy) przy niej miałam 56 i ubrałam jej 2 razy chyba wiec teraz wyciągam same 62.

Uświadomiłam sobie że sukienkę na komunię mam ale brakuje mi butów i rajstop więc muszę się wybrać tylko pogoda taka sobie j nie wiem jakie te buty kupic to może kupię dwie pary jak będzie coś sensownego:))
W CCC jakieś 40% zniżki z kartą od wczoraj na czółenka i coś jeszcze no chyba że sandałki ale to zapewne bez rabatu bo sezon ;)

Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogę :p wczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło :rolleyes2:
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka :laugh2:
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra :D
Daj koniecznie znać po wizycie.

Ja juz po śniadanku. Wyczaiłam bar mleczny koło przychodni. Za 8zl dostałam jajecznicę, 2bułki,,3plastry wędliny, 3 sera, pomidora, ogórka i sałatkę warzywną. Zjadłam bez bułek i sie najadłam jak bąk hehe. A i jeszcze kawa była w tym zestawie za 8zl. Szkoda, ze to 20km ode mnie bo bym zawitała tu częściej.
M wzięłam na wynos steka z ziemniakami, buraczkami i deser za 10.50 szok jakie ceny fajne mają.

W CCC jakieś 40% zniżki z kartą od wczoraj na czółenka i coś jeszcze no chyba że sandałki ale to zapewne bez rabatu bo sezon ;)

Byłam ostatnio - w tamtym tygodniu w CCC bo babcia na ślub musiała sobie buty kupić i kupiła na lekkim obcasiku skórzane buty i dobrała sobie do tego torebkę gdzie za buty 179 + 79 torebka i mama obiła swoją kartę i miała rabat 54 zł :D

Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogę :p wczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło :rolleyes2:
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka :laugh2:
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra :D

Trzymamy kciuki i już na pewno będzie mała cipcia, no wątpię żeby nagle siusiak wyskoczył hah.

To miłych zakupów, pewnie dla córeczki? :)

Gdzie kupujecie i jaki rozmiar czapeczki do założenia zaraz po porodzie?

Byłam w pepco to same wielkie były 68 i 74

Daj koniecznie znać po wizycie.

Ja juz po śniadanku. Wyczaiłam bar mleczny koło przychodni. Za 8zl dostałam jajecznicę, 2bułki,,3plastry wędliny, 3 sera, pomidora, ogórka i sałatkę warzywną. Zjadłam bez bułek i sie najadłam jak bąk hehe. A i jeszcze kawa była w tym zestawie za 8zl. Szkoda, ze to 20km ode mnie bo bym zawitała tu częściej.
M wzięłam na wynos steka z ziemniakami, buraczkami i deser za 10.50 szok jakie ceny fajne mają.

Wow, to serio super cena jak za taki zestaw. Ja to bym cały bez problemu zjadła haha. Mi zostało jeszcze 30 min do ostatniego pobrania i zmykam stad. Już mi tak ta moja drożdżówka pachnie pod nosem, ze szok :D

reklama
Do góry