reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam 165 cm a mój 175 cm więc ciekawe jaki Kacperek będzie :D

Zdecydowałam że przesunę swoją glukozę z piątku na jutro bo zapomniałam że w piątek na 14 muszę być na przymiarce sukni a mój miał jechać ze mną i czekać na mnie tak samo jak na glukozę a ma nocki więc za dużo by w piątek nie pospał :D

Powodzenia na glukozach i na dzisiejszych wizytach :):)

Jak patrzę na brzuchy koleżanek to mam wrażenie że jest malutki jak na 26tc.
Jeszcze na dodatek że mam wąską miednicę i mała nie ma za bardzo gdzie się schować... Z synem brzuszek miałam większy.

To może z chłopakami tak jest bo ja z córką też długo miałam mały brzuszek a mała urodziła się 3100 i 55 cm czyli też nie taka bardzo kruszynka. A teraz mam wrażenie jakbym arbuza połknęła. Ciekawe czy synek urodzi się większy niż córka.

Ja mam na każdej wizycie usg i dostaje zdjęcia 3d. To pierwsze prenatalne robił mi mój gin, na drugie mnie wysłał gdzie indziej , ale tylko dlatego że sam wtedy nie mógł bo miał operację, więc myślę że ten trzeci pomiar też on mi zrobi.
Już dzisiaj podejrzę mojego Bąbelka bo mam wizytę i już się nie mogę doczekać [emoji5]
Ja też na każdej normalnej wizycie mam usg, ale nie 3d :( na prenatalne chodzę gdzie indziej, do lekarza z certyfilatem :)

a co do tych koszul ze slodki sen to sa oki , jedynie taka jasna z ciemnym sercem w takie mazajki jest lekko przeswitujaca wiec po porodzie tak srednio komfortowo sie bede w niej czula z podkladem na tylku , dlatego chyba tą wezme najpierw do porodu jak jeszcze nie bede miala miedzy nogami a potem przebiore sie w inna , planuje jeszcze jedna dokupic na ramiaczka :)

a co do tych koszul ze slodki sen to sa oki , jedynie taka jasna z ciemnym sercem w takie mazajki jest lekko przeswitujaca wiec po porodzie tak srednio komfortowo sie bede w niej czula z podkladem na tylku , dlatego chyba tą wezme najpierw do porodu jak jeszcze nie bede miala miedzy nogami a potem przebiore sie w inna , planuje jeszcze jedna dokupic na ramiaczka :)
Dobrze, że mówisz, bo też planuję zamówić. To tą jasną sobie odpuszczę :)

reklama
Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogę :p wczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło :rolleyes2:
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka :laugh2:
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra :D

Do góry