miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Moim zdaniem jest ok[emoji4] fajne te piżamy naprawdę [emoji16]
Ja tez mam tą, i jeszcze takie szare z różowym i granatowym serduchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem jest ok[emoji4] fajne te piżamy naprawdę [emoji16]
Powodzenia :* jesteś pierwsza na 3 prenatalnych więc musisz nam opowiedzieć co się badaCzytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogę wczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra
Pamiętam jak rodzislam 7 lat temu w kwietniu i było ciepło to położne nie kazaly czapek zakładać a teraz w sierpniu to raczej też nie będę zakładała a tak w ogóle to moja cora była jak 3 miesięczne niemowlę po urodzeniu długie czarne włosy i duża i te czapki się na nią nie mieściły mój mąż kupił na wyjście taka cieniutka i było ok
Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;PJutro muszę do Lidla po stanik do karmienia się przejechać bo będa male rozmiary a na mój "wielki cyc" akurat może coś znajdę bo 75-80 pod biustem i miseczka C(zależne od kroju)- (ledwo w ciazy) to szału nie ma a nawet będą ciekawe wzorki to może coś zakupie
Mam tak dużo czapeczek po bratanku, że nie kupuję ani jednej, bo mam rozmiary przeróżneGdzie kupujecie i jaki rozmiar czapeczki do założenia zaraz po porodzie?
Byłam w pepco to same wielkie były 68 i 74
Super okazja z tymi spodenkamiZobacz załącznik 854965 Zobacz załącznik 854964 Ja wczoraj w pepco dotrwałam takie spodenki za 7,5zl na pół roku ale mierząc je do tych co mam na 62cm maja krótsza nogawkę Maja polarek od środka będą idealnie na zimę, w poniedziałek mam krzywa i zaczyna mi się 25tydz a mój brzuch taki jakiś mały... a teraz idę do kiosku ruchu po moje akcesoria z Allegro
Jaka sesja ale troszkę jednak widać, że masz różowe majty dzisiaj [emoji23]Przymierzałam tą jasną po raz drugi i tak całkiem tragedii nie ma .. także jest ok może wtedy miałam czarne majty..że tak mi przebijały i tak potem pisałam, matko... mysle że mozna śmiało brać i tą jasną Zobacz załącznik 854966 Zobacz załącznik 854967 Zobacz załącznik 854968 Zobacz załącznik 854969
W hm najczęściej[emoji4] i w Silesii kupiłam [emoji4] tam kolekcja dla mam jest na dziale dziecięcym[emoji16] W sumie u mnie w Mysłowicach też jest w tym samym miejscu[emoji4]Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P
a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze [emoji14] Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato
Bo to sklep słodki sen a nie spokojny sen [emoji23]Spoko ta jasna koszula nie widać, żeby jakos prześwitywać ja już mam na Allegro upatrzone koszule. Chciałam kupić te właśnie ze spokojnego snu, ale nie mogłam ich nigdzie znaleźć
Idę na drugi pomiar i lecę pic wodę i jeść kanapkę!!
Jestem z siebie taka dumna, ze wytrwałam [emoji4]
Kolejna krzywa dopiero w kolejnej ciąży [emoji5]