reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czytam w wolnej chwili i doczytać Was nie mogę :p wczoraj mi brakowało do końca ponad 40stron dzisiaj znowu przybyło :rolleyes2:
Mam nadzieję , że u Was wszystko wpordadku i , że czujecie się dobrze :**
Ja właśnie jadę do Kielc, na zakupy a po 12:00 usg 3prenatalne , trzymajcie kciuki , żeby dalej była dziewczynka :laugh2:
Założyłam się z K co do wagi, ciekawe kto wygra :D
Powodzenia :* jesteś pierwsza na 3 prenatalnych więc musisz nam opowiedzieć co się bada :)

Pamiętam jak rodzislam 7 lat temu w kwietniu i było ciepło to położne nie kazaly czapek zakładać a teraz w sierpniu to raczej też nie będę zakładała a tak w ogóle to moja cora była jak 3 miesięczne niemowlę po urodzeniu długie czarne włosy i duża i te czapki się na nią nie mieściły mój mąż kupił na wyjście taka cieniutka i było ok ;)

Ja bym jednak mimo upałów zastanowiła się nad czapeczka cienka, taki maluch u nas w brzuszku ma 37stopni. W szpitalu co prawda upał i duchota, ale po kąpieli gdy będzie przeciąg to może szybko przewiac mu uszka i będzie kłopot i płacz. Ja biorę 2 czapeczki i będę ubierała. Tak samo skarpeteczki, niedrapki ;)

Jutro muszę do Lidla po stanik do karmienia się przejechać bo będa male rozmiary a na mój "wielki cyc" akurat może coś znajdę bo 75-80 pod biustem i miseczka C(zależne od kroju)- (ledwo w ciazy) to szału nie ma ;) a nawet będą ciekawe wzorki to może coś zakupie;)
Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych ;) szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P

a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL :o bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze :p Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato;)

Ja jutro podjade z Bartkiem do Lidla, ale tylko po te 2 szt śliniaczka za 13 zł i ten zestaw książeczek takich małych z kolorami, kształtami itd bo jest 8 szt za 24 zł w takim fajnym słupku ułożone także idealnie :) ciuszków już NIC nie kupuje :)

Zobacz załącznik 854965 Zobacz załącznik 854964 Ja wczoraj w pepco dotrwałam takie spodenki za 7,5zl :) na pół roku ale mierząc je do tych co mam na 62cm maja krótsza nogawkę :D Maja polarek od środka będą idealnie na zimę, w poniedziałek mam krzywa i zaczyna mi się 25tydz a mój brzuch taki jakiś mały... a teraz idę do kiosku ruchu po moje akcesoria z Allegro :D
Super okazja z tymi spodenkami :)
A brzuszek rzeczywiście mały, ale jeszcze wystrzeli :D

Widziałam gazetkę z Lidla, od jutra ma być dużo fajnych ubrań dla ciężarnych ;) szkoda, ze jutro o 6 rano lece już kierunek Niemcy ;P

a tak apropo ubrań to gdzie się ubieracie? Ostatnio przeszłam cała Silesię w Kato i kupiłam tylko jedna bluzke w rozmiarze XL :o bo w niczym nie wyglądałam dobrze, a mój brzuch wcale nie jest taki duży jeszcze [emoji14] Nawet w H&M nie mieli kolekcji mama i byłam zawiedziona... Jeszcze trochę to chyba nago będę chodzic, dobrze ze lato;)
W hm najczęściej[emoji4] i w Silesii kupiłam [emoji4] tam kolekcja dla mam jest na dziale dziecięcym[emoji16] W sumie u mnie w Mysłowicach też jest w tym samym miejscu[emoji4]

reklama
Spoko ta jasna koszula :) nie widać, żeby jakos prześwitywać :) ja już mam na Allegro upatrzone koszule. Chciałam kupić te właśnie ze spokojnego snu, ale nie mogłam ich nigdzie znaleźć :(
Idę na drugi pomiar i lecę pic wodę i jeść kanapkę!!
Jestem z siebie taka dumna, ze wytrwałam [emoji4]
Kolejna krzywa dopiero w kolejnej ciąży [emoji5]
Bo to sklep słodki sen a nie spokojny sen [emoji23]

Do góry